Всього 200 грам сиру – і гора пончиків на тарілці: рецепт на мільйон

Читать на русском
Автор
Скільки не приготуйте — усі з’їдять
Скільки не приготуйте — усі з’їдять. Фото i.lefood.menu

Пончики розлетяться як насіння

Зазвичай з сиру ми готуємо ніжні сирнички. Проте сьогодні пропонуємо здивувати близьких.

Разом із "На пенсії" ми сьогодні готуватимемо пишні пончики. Усього з пачки сиру вийде гора смакоти. Повітряний, м’який десерт вийде навіть у кулінара-початківця. Прості продукти, небагато часу та сковорода — і за цю страву близькі вас поцілують.

Як приготувати пончики з сиру на сковороді

Інгредієнти:

  • 200 г сиру;
  • 2 яйця;
  • 70 г цукру;
  • 1 ч. л. розпушувача;
  • 200 г борошна;
  • 1 ч. л. ванільного цукру;
  • рослинна олія для смаження;
  • цукрова пудра для посипання.

Спосіб приготування:

  1. У глибокій мисці змішуємо сир, яйця, цукор, ванільний цукор та розпушувач. Усі інгредієнти ретельно перемішуємо до однорідного стану.
  2. Продовжуючи вимішувати тісто, поступово додаємо борошно. В результаті у вас має вийти еластичне та нелипке тісто. Формуємо із нього невеликі кульки.
  3. У сковороді з високими бортами на середньому вогні розігріваємо рослинну олію. Викладаємо кульки та обсмажуємо їх з обох боків до золотистого кольору. Викладаємо їх на паперовий рушник, щоб видалити зайвий жир.

Готові пончики посипаємо цукровою пудрою і подаємо до столу з улюбленим напоєм. Смачного.