Один інгредієнт – і кава буде бадьорити ще більше: хитрий єврейський рецепт

Читать на русском
Автор
7053
Напій вийде міцним та пікантним
Напій вийде міцним та пікантним. Фото shuba.life

Ранок буде приємним, а день — чудовим

Без ароматної кави, що бадьорить, ми не уявляємо жодного ранку. Воно допомагає підбадьоритися та налаштується на робочий день.

Але є такі дні, коли одна чашка не допомагає прокинутися і доводиться заварювати ще одну. Однак в Ізраїлі знають, як зробити напій бадьорішим. Варто лише додати до кави трохи часнику – і напій заграє новими фарбами. За допомогою однієї маленької хитрості від "ТСН" ми перетворимо традиційну ранкову каву на розкішний напій, як із дорогого кафе. Проблема сонного та млявого стану буде вирішена за допомогою всього однієї порції ароматної та пікантної кави. Безумовно, спочатку такий варіант видасться дивовижним, але варто спробувати раз — і від такої кави ніхто не відмовиться.

Рецепт бадьорої кави з часником

Інгредієнти на 2 порції:

  • 2 ч. л. меленої кави;
  • 200 г води;
  • 0,5 зубчика часнику;
  • 1 ч. ложка меду.

Спосіб приготування:

  1. Часник чистимо, подрібнюємо та відправляємо в турку.
  2. До часнику додаємо мелену каву. Заливаємо все водою, відправляємо на вогонь і доводимо тричі до кипіння.
  3. Розливаємо готову каву по чашках, додаємо мед або цукор до смаку і насолоджуємося.

А щоб сніданок приніс більше задоволення, приготуємо сирну запіканку. Ви й насититесь, і підбадьоритеся.