Так сирники ви ще не готували: їхній смак змінить незвичайний продукт

Читать на русском
Автор
1227
Сирнички вийдуть незвичайними
Сирнички вийдуть незвичайними. Фото 24tv.ua

Серед усіх рецептів цей найкращий

Неймовірні пишні, золотаві сирники – це один із найкращих варіантів до ситного сімейного сніданку. Це також традиційна страва до улюбленої Масляної.

Ми разом із Shuba вирішили сьогодні поекспериментувати та приготувати незвичайні сирники – з маком. Ваші близькі точно будуть у захваті від такої унікальної страви. Навряд чи вони раніше куштували таку неймовірну смакоту, а тому з’їдять усе до останнього шматочка буквально за хвилини.

Як приготувати сирники з маком

Інгредієнти на 2 порції:

  • сир кисломолочний – 180 г;
  • яйце куряче, велике – 1 шт.;
  • борошно — 1.5 ст. л.;
  • манка – 1.5 ст. л.;
  • мак – 1.5 ст. л.;
  • цукор — 2 ч. л.;
  • олія – 1 ст. л.;
  • сіль – на свій смак.

Спосіб приготування:

  1. У глибокій мисці змішуємо кисломолочний сир з яйцем, манкою, маком, борошном та цукром. Солимо на свій смак і ретельно все перемішуємо до однорідного стану.
  2. З одержаної маси формуємо сирники довільної форми.
  3. Розігріваємо сковороду з невеликою кількістю рослинної олії та викладаємо сирники. Смажимо їх на невеликому вогні під кришкою з обох боків до золотистого кольору.

Подаємо готові сирники зі згущеним молоком або домашньою сметаною та прикрашаємо полуницею. Смачного.