Залиште цю приправу в туалеті: ви забудете про неприємний запах

Читать на русском
Автор
4589
Про проблему можна буде забути
Про проблему можна буде забути. Фото prom.ua

Від неприємного запаху не залишиться і сліду

Лавровий лист — досить популярна приправа. Господині додають їх у супи, тушкують з ним м’ясо або роблять плов.

Однак мало хто знає, що ця приправа може стати в нагоді не тільки на кухні, а й у ванній кімнаті. Адже це натуральний освіжувач повітря, що має бактерицидні властивості і дезінфікує повітря в приміщенні. Як використовувати лавровий лист у ванній кімнаті розповідають "Бєлновини".

Навіщо тримати лавровий лист у туалеті

Якщо ви розмістите лаврове листя у ванній кімнаті, вам не доведеться витрачатися на освіжувач повітря. Щоб посилити дію, рекомендується час від часу підпалювати кілька лаврових листків у туалеті.

Лавровий лист може використовуватись у туалеті з кількох причин:

  • Ароматизація: Лавровий лист має приємний аромат, який може допомогти освіжити повітря в туалеті і маскувати неприємні запахи.
  • Відлякування комах: Ефірні олії, що містяться в лавровому листі, можуть бути ефективним засобом відлякування комах, таких як мухи та мошки.
  • Антисептичні властивості: Лавровий лист відомий своїми антисептичними властивостями. Тому його присутність у туалеті може допомогти у зменшенні розмноження бактерій та грибків.
  • Традиційні вірування: У деяких культурах лавровий лист вважається символом чистоти та добробуту, тому його використання в туалеті може бути пов’язане із забобонами чи традиціями.

Раніше ми писали, чим можна почистити унітаз. Жахливий наліт і неприємний запах назавжди зникнуть.