Якщо трапився лавровий лист у їжі - готуйтеся до змін: що передбачає ця прикмета

Читать на русском
Автор
10003
Іноді лавровий лист трапляється у стравах
Іноді лавровий лист трапляється у стравах. Фото Телеграф

Лавровий лист є древнім символом успіху, що позначилося на прикметах довкола цієї спеції

Лавровий лист — це популярна пряність, яку часто додають в супи, соуси, маринади та інші страви. Він надає їжі аромат і смак, а також має корисні властивості для здоров'я. Але чи знаєте ви, що лавровий лист також має магічну силу і може впливати на нашу долю? Здавна наші предки вірили, що лавровий лист — це оберіг і талісман, який може приваблювати удачу, привернути гроші і любов. А що означає, якщо трапився лавровий лист у їжі?

Якщо трапився лавровий лист у їжі — чекайте новин

Одна з найвідоміших прикмет про лавровий лист каже, що якщо вам трапився такий листочок у своїй страві, то ви незабаром отримаєте повідомлення. Воно може бути у вигляді листа, дзвінка, повідомлення або особистого сповіщення. При цьому зовнішній вигляд листочка може підказати, якою буде ця новина — хорошою чи поганою.

  • Якщо листочок поламаний на частини або покришився по краях — новина може бути поганою;
  • Якщо він має якісь плями чи потемніння — вам можуть повідомити про хворобу якоїсь людини;
  • Якщо ж ви знайшли цілий і непошкоджений листочок у своїй страві — новина буде хорошою і радісною.

Якщо трапився лавровий лист у їжі — очiкуйте грошей

Інше пояснення прикмети про лавровий лист пов'язане з його "грошовою енергетикою". Вважається, що лавровий лист може привабити до себе гроші і багатство. Тому якщо вам трапився такий листочок у супi або iншiй стравi, це може означати несподiванi фiнансовi надходження. Наприклад, це може бути виграш, повернення забутого боргу, пiдвищення зарплати тощо.

Якщо трапився лавровий лист у їжi — готуйтеся до кохання

Ще одне значення прикмети про лавровий лист стосується романтичної сфери життя. Лавровий лист також має "любовну енергетику" і може привертати до себе партнерів, симпатії і залицяльників. Тому якщо такий лист знайшла у їжі молода незаміжня дівчина, то це може означати романтичне побачення. Особливо добре, якщо цих листочків два або кілька, наприклад, гілочка з лавровим листям.

Нагадаємо, що лавровий лист не тільки додається в їжу, але і використовується для магічних ритуалів. За стародавніми звичаями, лавровий лист може привертати до себе успіх, гроші і щастя. Наприклад, один з таких ритуалів полягає в тому, щоб покласти лавровий лист під килим або циновку у кабінеті або офісі. Так ви зможете покращити свою кар'єру, отримати підвищення або новий проект. Інший ритуал передбачає, що треба повісити лавровий лист над дверима свого дому. Так ви захистите своє житло від негативної енергії, злого ока і пошкоджень. Також лавровий лист над дверима принесе вам мир і злагоду в сім'ї.