Запах після смаження риби на кухні зникне за хвилини: допоможе лавровий лист

Читать на русском
Автор
15943
На кухні буде приємно пахнути
На кухні буде приємно пахнути. Фото rbc.ua

Від запаху риби не залишиться і сліду

Після смаження смачної рибки, що виходить, як у ресторані, на кухні ще деякий час може зберігатися неприємний запах. Провітрювання допомагає далеко не завжди, а сморід може поширитись ще й по всій квартирі.

Зневірятися не варто, адже існує лайфхак, завдяки якому неприємний аромат зникне за лічені хвилини. Що треба зробити – розповідають "Бєлновини".

Як прибрати запах після смаження риби

Так, щоб позбавитися неприємного запаху, необхідно взяти лавровий лист і акуратно підпалити його на кухні. В результаті приміщення заповниться яскравим та приємним ароматом, який легко приховає запах риби.

Результат можна буде відчути вже за десять хвилин — на кухні пануватиме приємний запах і не залишиться навіть натяку на те, що тут щойно готували рибу.

Однак важливо бути обережним. Лавровий лист запалювати варто обережно, щоб не обпектися і не допустити переходу вогню на інші предмети.

Раніше ми публікували хитрість, яка допоможе ідеально посмажити рибу. Дотримуючись кількох простих правил, ви зможете приготувати ідеально смажену рибу з апетитною скоринкою.