Запах після смаження риби на кухні зникне за хвилини: допоможе лавровий лист
- Автор
- Дата публікації
- Автор
- 15943
Від запаху риби не залишиться і сліду
Після смаження смачної рибки, що виходить, як у ресторані, на кухні ще деякий час може зберігатися неприємний запах. Провітрювання допомагає далеко не завжди, а сморід може поширитись ще й по всій квартирі.
Зневірятися не варто, адже існує лайфхак, завдяки якому неприємний аромат зникне за лічені хвилини. Що треба зробити – розповідають "Бєлновини".
Як прибрати запах після смаження риби
Так, щоб позбавитися неприємного запаху, необхідно взяти лавровий лист і акуратно підпалити його на кухні. В результаті приміщення заповниться яскравим та приємним ароматом, який легко приховає запах риби.
Результат можна буде відчути вже за десять хвилин — на кухні пануватиме приємний запах і не залишиться навіть натяку на те, що тут щойно готували рибу.
Однак важливо бути обережним. Лавровий лист запалювати варто обережно, щоб не обпектися і не допустити переходу вогню на інші предмети.
Раніше ми публікували хитрість, яка допоможе ідеально посмажити рибу. Дотримуючись кількох простих правил, ви зможете приготувати ідеально смажену рибу з апетитною скоринкою.