Усе змішали – і на сковороду: рецепт цього сніданку завжди виручить

Читать на русском
Автор
61550
Дуже швидко і неймовірно ситно
Дуже швидко і неймовірно ситно

Раз-два — і страва на столі

На сніданок завжди хочеться чогось легкого, ситного та швидкого у приготуванні. В цьому випадку вас врятує рецепт картопляних коржів.

Для їхнього приготування вам треба змішати всі інгредієнти, відправити масу в сковороду і підсмажити. Таким ситним та швидким у приготуванні стравою можна не лише поснідати, а й ситно перекусити. Рецептом ділиться "Філіжанка каві".

Як приготувати картопляні коржі на сніданок

Інгредієнти:

  • картопля — 4 шт.;
  • половина цибулини;
  • помідори — 2 шт.;
  • сир моцарела — 100 г;
  • яйця — 4 шт.;
  • сіль, перець, спеції, зелень — до свого смаку;
  • ковбаса (шинка, сосиски) — 3 шматочки;
  • масло вершкове, соняшникова олія — по 10 г.

Спосіб приготування:

  1. Чистимо і дрібними кубиками нарізаємо цибулю. Такими ж дрібними кубиками нарізаємо ковбасу.
  2. Помідори миємо, дрібно нарізаємо. Подрібнюємо сир.
  3. Чистимо і натираємо на великій тертці картоплю.
  4. Змішуємо підготовлені інгредієнти. Солимо, перчимо, додаємо спеції та зелень до свого смаку. Все ретельно перемішуємо.
  5. Розігріваємо сковороду з рослинною олією та вершковим маслом. Викладаємо всю масу в сковороду, накриваємо кришкою, обсмажуємо на маленькому вогні протягом 15 хвилин.
  6. Через зазначений час перевертаємо корж і смажимо його до золотистості протягом 7-10 хвилин.

Подаємо страву з домашнім майонезом або сметанним соусом з часником та дрібно різаною зеленню. Смачного.