Усе змішали – і на сковороду: рецепт цього сніданку завжди виручить
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 61550
Раз-два — і страва на столі
На сніданок завжди хочеться чогось легкого, ситного та швидкого у приготуванні. В цьому випадку вас врятує рецепт картопляних коржів.
Для їхнього приготування вам треба змішати всі інгредієнти, відправити масу в сковороду і підсмажити. Таким ситним та швидким у приготуванні стравою можна не лише поснідати, а й ситно перекусити. Рецептом ділиться "Філіжанка каві".
Як приготувати картопляні коржі на сніданок
Інгредієнти:
- картопля — 4 шт.;
- половина цибулини;
- помідори — 2 шт.;
- сир моцарела — 100 г;
- яйця — 4 шт.;
- сіль, перець, спеції, зелень — до свого смаку;
- ковбаса (шинка, сосиски) — 3 шматочки;
- масло вершкове, соняшникова олія — по 10 г.
Спосіб приготування:
- Чистимо і дрібними кубиками нарізаємо цибулю. Такими ж дрібними кубиками нарізаємо ковбасу.
- Помідори миємо, дрібно нарізаємо. Подрібнюємо сир.
- Чистимо і натираємо на великій тертці картоплю.
- Змішуємо підготовлені інгредієнти. Солимо, перчимо, додаємо спеції та зелень до свого смаку. Все ретельно перемішуємо.
- Розігріваємо сковороду з рослинною олією та вершковим маслом. Викладаємо всю масу в сковороду, накриваємо кришкою, обсмажуємо на маленькому вогні протягом 15 хвилин.
- Через зазначений час перевертаємо корж і смажимо його до золотистості протягом 7-10 хвилин.
Подаємо страву з домашнім майонезом або сметанним соусом з часником та дрібно різаною зеленню. Смачного.