Ці пиріжки розберуть гарячими прямо зі сковороди: лінивий сніданок для любителів поспати
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 17145
І на сніданок, і для перекушування
На сніданок у нас найбільше вимог. Хочеться, щоб перший прийом їжі готувався швидко, виходив дуже смачним та ситним. Саме тому нас рятують різні страви з лаваша.
Сьогодні разом із "На пенсії" ми приготуємо з лаваша ліниві пиріжки з капустою. Тонке тісто з хрусткою скоринкою та ароматна капустяна начинка не залишать байдужими нікого. Ну що, беремо потрібні продукти і йдемо готувати?
Як приготувати пиріжки з капустою з лаваша
Інгредієнти:
- лаваш — 2 шт.;
- капуста білокачанна — 800 г;
- цибуля — 2 шт.;
- морква — 1 шт.;
- вершкове масло — 30 г;
- яйце — 2 шт.;
- сметана — 5 ст. л.;
- твердий сир — 50 г; борошно — 3 ст. л.;
- невелика кількість борошна;
- рослинна олія, сіль та перець — до свого смаку.
Спосіб приготування:
- Для початку підготуємо усі інгредієнти. Капусту миємо і шаткуємо. Моркву та цибулю чистимо. Моркву натираємо на великій тертці, цибулю тонко нарізаємо.
- Розігріваємо сковороду з вершковим маслом, відправляємо овочі та тушкуємо до готовності. Солимо і перчимо на смак.
- В окремій мисці змішуємо яйця зі сметаною. В отриману масу додаємо твердий натертий сир, трохи борошна, солимо все і перчимо. Перемішуємо до однорідності.
- Розподіляємо начинку по лавашу, згортаємо в рулет, нарізаємо квадратиками та вмочуємо в кляр.
- Розігріваємо сковороду з рослинною олією, викладаємо рулетики й обсмажуємо з обох боків до золотистості.
До речі, вірменський лаваш ви легко приготуєте вдома. Це дуже легко та просто.