Цю курочку забути неможливо: вона виходить неймовірно м’якою та соковитою
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Страву оцінить навіть гурман
Куряче м’ясо легке, просте у приготуванні та дуже смачне. Саме з цих причин у багатьох народів є свої унікальні рецепти різноманітних страв.
Сьогодні ми з "Важно знать" розповімо, як приготувати паприкаш — курку по-угорськи. Раніше ця страва вважалася їжею пастухів і готувалася в котлах, а зараз вона відома будь-якому гурману. Готувати його можна з телятини або навіть з риби, головне не брати жирне м’ясо.
Як приготувати паприкаш — курку по-угорськи
Інгредієнти:
- 6 курячих стегенець;
- 4 помідори;
- 1 червоний перець;
- 1 цибулина;
- 1 ст. л. паприки;
- 1 ст. л. борошна;
- 3 ст. л. рослинної олії;
- 5 зубчиків часнику;
- чорний перець;
- сіль.
Спосіб приготування:
- Курячі стегна миємо, викладаємо на розігріту сковороду з рослинною олією та обсмажуємо з обох боків до золотистої скоринки, потім викладаємо на окрему тарілку.
- У цій же сковороді обсмажуємо до золотистості подрібнені цибулю та часник. Додаємо подрібнений перець і гасимо до випаровування вологи. Туди ж відправляємо муку та обсмажуємо протягом хвилини на невеликому вогні.
- Додаємо натерті на тертці помідори, солимо, перчимо, додаємо трохи води та ретельно перемішуємо.
- У сковороду повертаємо стегна, все перемішуємо, накриваємо кришкою і гасимо протягом 45 хвилин на маленькому вогні.
Подаємо паприкаш з дрібно нарізаною зеленню та картопляним пюре. Смачного!