Чим більше цибулі — тим смачніше печиво: ви захочете їсти його на сніданок, обід та вечерю

Читать на русском
Автор
7564
Ідеальний снек, який може швидко вгамувати голод
Ідеальний снек, який може швидко вгамувати голод. Фото noviydoctor.com

Це печиво оцінить кожен, хто спробує його

Ароматне солодке печиво – це завжди чудова ідея до швидкого сніданку та сімейного чаювання. Але сьогодні пропонуємо поекспериментувати та приготувати… солоне печиво з цибулею.

Такий незвичайний смак можна навіть подавати замість хліба з першими стравами, прикрасити святковий стіл чи швидко вгамувати голод. До того ж для його приготування вам не доведеться купувати дорогі інгредієнти або довго стояти біля плити. Цікавим рецептом діляться "Добрі новини".

Як приготувати солоне печиво з цибулею

Інгредієнти:

  • вершкове масло – 150 г;
  • зелена цибуля, інша зелень – до смаку;
  • борошно — 170 г борошна;
  • сіль — 1 ч. л.

Спосіб приготування:

  1. Вершкове масло нарізаємо кубиками, даємо трохи розм’якнути, додаємо сіль і розтоплюємо на водяній масі до неповного розчинення.
  2. За допомогою міксера збиваємо масло до однорідної, але не дуже густої маси — на це потрібно близько 2 — 4 хвилин.
  3. Обережно перемішуючи, додаємо до вершкового масла просіяне борошно. Ми повинні отримати досить густе і пухке тісто.
  4. Миємо та подрібнюємо зелену цибулю, додаємо в тісто і викладаємо готову масу в кондитерський мішок.
  5. Деко застилаємо пергаментним папером. За допомогою кондитерського мішка формуємо печиво, акуратно притискаємо його, надавши необхідної форми. Відправляємо все у розігріту до 180 градусів духовку на 15 – 20 хвилин.

Таку закуску можна подавати з улюбленим соусом. Смачного!