Чим більше цибулі — тим смачніше печиво: ви захочете їсти його на сніданок, обід та вечерю
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 7564
Це печиво оцінить кожен, хто спробує його
Ароматне солодке печиво – це завжди чудова ідея до швидкого сніданку та сімейного чаювання. Але сьогодні пропонуємо поекспериментувати та приготувати… солоне печиво з цибулею.
Такий незвичайний смак можна навіть подавати замість хліба з першими стравами, прикрасити святковий стіл чи швидко вгамувати голод. До того ж для його приготування вам не доведеться купувати дорогі інгредієнти або довго стояти біля плити. Цікавим рецептом діляться "Добрі новини".
Як приготувати солоне печиво з цибулею
Інгредієнти:
- вершкове масло – 150 г;
- зелена цибуля, інша зелень – до смаку;
- борошно — 170 г борошна;
- сіль — 1 ч. л.
Спосіб приготування:
- Вершкове масло нарізаємо кубиками, даємо трохи розм’якнути, додаємо сіль і розтоплюємо на водяній масі до неповного розчинення.
- За допомогою міксера збиваємо масло до однорідної, але не дуже густої маси — на це потрібно близько 2 — 4 хвилин.
- Обережно перемішуючи, додаємо до вершкового масла просіяне борошно. Ми повинні отримати досить густе і пухке тісто.
- Миємо та подрібнюємо зелену цибулю, додаємо в тісто і викладаємо готову масу в кондитерський мішок.
- Деко застилаємо пергаментним папером. За допомогою кондитерського мішка формуємо печиво, акуратно притискаємо його, надавши необхідної форми. Відправляємо все у розігріту до 180 градусів духовку на 15 – 20 хвилин.
Таку закуску можна подавати з улюбленим соусом. Смачного!