Дивовижна намазка з чотирьох цибулин: вона завжди буде у вашому холодильнику
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 1062
Найсмачніша страва із звичайної цибулі
Найрізноманітніші намазки доречні й для ситного перекушування, і до святкового столу, і до сімейних посиденьок. Готуються вони швидко, а виходить страва неймовірно ситною.
Сьогодні разом зі Smachnonews ми поділимося дивовижним рецептом намазки з чотирьох цибулин. Скуштувавши цю незвичайну страву, близькі та друзі думатимуть, що ви приготували намазку з грибів. Вони дуже здивуються, коли дізнаються рецепт, проте точно вимагатимуть добавки.
Як приготувати цибульну намазку
Інгредієнти на 4 порції:
- 4 цибулини;
- упаковка вершкового сиру;
- сіль, перець, зелень до смаку;
- майонез до смаку;
- 50 г вершкового масла;
- соняшникова олія.
Спосіб приготування:
- Цибулю чистимо і нарізаємо довільними шматочками. Відправляємо його на розігріту сковороду з рослинною олією.
- Злегка обсмажуємо овоч. Додаємо до сковороди шматочок вершкового масла і продовжуємо смажити цибулю до золотистого кольору. Після цього знімаємо з вогню і даємо трохи охолонути.
- Підготовлену цибулю змішуємо із вершковим сиром. Додаємо подрібнену зелень, сіль та перець до свого смаку. Заправляємо майонезом і ретельно перемішуємо.
Подаємо цибульну намазку із домашнім хлібом і насолоджуємося. Смачного!