Дивовижна намазка з чотирьох цибулин: вона завжди буде у вашому холодильнику

Читать на русском
Автор
1062
За цим рецептом полюватимуть усі
За цим рецептом полюватимуть усі. Фото shuba.life

Найсмачніша страва із звичайної цибулі

Найрізноманітніші намазки доречні й для ситного перекушування, і до святкового столу, і до сімейних посиденьок. Готуються вони швидко, а виходить страва неймовірно ситною.

Сьогодні разом зі Smachnonews ми поділимося дивовижним рецептом намазки з чотирьох цибулин. Скуштувавши цю незвичайну страву, близькі та друзі думатимуть, що ви приготували намазку з грибів. Вони дуже здивуються, коли дізнаються рецепт, проте точно вимагатимуть добавки.

Як приготувати цибульну намазку

Інгредієнти на 4 порції:

  • 4 цибулини;
  • упаковка вершкового сиру;
  • сіль, перець, зелень до смаку;
  • майонез до смаку;
  • 50 г вершкового масла;
  • соняшникова олія.

Спосіб приготування:

  1. Цибулю чистимо і нарізаємо довільними шматочками. Відправляємо його на розігріту сковороду з рослинною олією.
  2. Злегка обсмажуємо овоч. Додаємо до сковороди шматочок вершкового масла і продовжуємо смажити цибулю до золотистого кольору. Після цього знімаємо з вогню і даємо трохи охолонути.
  3. Підготовлену цибулю змішуємо із вершковим сиром. Додаємо подрібнену зелень, сіль та перець до свого смаку. Заправляємо майонезом і ретельно перемішуємо.

Подаємо цибульну намазку із домашнім хлібом і насолоджуємося. Смачного!