Головний акцент на брови: три секрети вдалого макіяжу брів із маминих журналів

Читать на русском
Автор
Секрети красивого макіяжу брів Новина оновлена 09 травня 2024, 09:59
Секрети красивого макіяжу брів. Фото Freepik

Ці підказки виведуть ваш макіяж брів на новий рівень

Вдалий макіяж – важлива складова стильного образу. Особливу увагу при макіяжі варто приділити бровам, вони можуть стати головним акцентом на обличчі. "Телеграф" вже розповідав, як правильно підібрати рум’яна за типом шкіри, а сьогодні ділиться секретами вдалого макіяжу брів.

Ці поради ми знайшли в одному із старих випусків журналу "Наталі". Вони допоможуть вивести ваш макіяж брів на новий рівень.

Секрети красивого макіяжу брів

Секрет №1

Ще до макіяжу спробуйте пофарбувати брови спеціальною фарбою для брів та вій. Тільки не чорною – ретельно підберіть свій відтінок коричневого кольору, орієнтуючись саме на свої брови, а не на волосся на голові. При нанесенні фарби використовуйте трафарет для отримання правильної форми. Навколо основних волосків брови є багато дрібного "пушку", який при фарбуванні додасть бровам об’єму та виразності.

Секрет №2

Перед тим, як приступати до макіяжу брів, зачешіть їх нагору, так вони здаватимуться густішими. А потім легенько пригладьте по верхньому контуру. Косим пензликом з тінями або олівцем для брів робіть короткі штрихи, ніби домальовуючи волоски до своїх брів. Особливо зосередьтеся на потовщенні кінчика брови, адже швидше за все саме там не вистачає густоти.

макіяж брів, брови

Секрет №3

При макіяжі брів обов’язково використовуйте фіксуючий гель, або спеціальну туш для брів. Це зробить макіяж брів стійкішим і додасть ще трохи густоти. В кінці додайте крапельку консилера біля верхнього контуру брів, це додасть їм більше чіткості та виразності.

Раніше "Телеграф" розповідав, як довго можна зберігати та використовувати декоративну косметику. Ви не могли цього знати.