Чотири інгредієнти — і салат на столі: фантастичний рецепт із того, що знайшли в холодильнику
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Плюс один незвичайний рецепт бурякового салату
Виявляється, буряк можна використовувати не тільки для приготування улюбленого борщу та звичного оселедця під "Шубою". З цим овочем виходять неймовірні салати.
Сьогодні з "Бабусиними рецептами" поділимося одним неймовірним рецептом. Вся річ у тому, що для приготування такої страви вам знадобиться тільки буряк, яйця, цибуля, майонез, рослинна олія, часник та улюблені спеції. Як бачите, жодної мороки – і на столі неймовірний результат
Як приготувати буряковий салат з цибулею
Інгредієнти:
- буряк – 1 шт.;
- курячі яйця – 3 шт.;
- цибуля – 1 шт.;
- соняшникова олія;
- сіль — щіпка;
- чорний перець — щіпка;
- майонез, часник – на свій смак.
Спосіб приготування:
- Буряк варимо до готовності, даємо охолонути, чистимо і натираємо на великій тертці. Частину бурякової маси відкладаємо в окрему миску.
- Цибулю чистимо і нарізаємо півкільцями. Обсмажуємо її на розігрітій сковороді з невеликою кількістю рослинної олії до золотистого кольору.
- Яйця відварюємо круто, даємо охолонути, чистимо і нарізаємо невеликими кубиками.
- Змішуємо підготовлені інгредієнти в салатнику, додаємо натертий на дрібній тертці часник. Солимо, перчимо та заправляємо майонезом, все ретельно перемішуємо.
За бажанням прикрашаємо салат улюбленою зеленню і подаємо на стіл разом із соковитими котлетами. Смачного.