Смачніше олів’є та простіше крабового: з цим "Чумацьким" салатом забудете про інші страви
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 11571
![Раз-два — і салат на столі](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/9/a4/86d5fce9-5f844073b25cddffc7f812bc9650aa49.png?v=0032_1)
З приготуванням впорається навіть дитина
І для сімейної вечері, і на святкову ми готуємо різноманітні салати. Що може бути простіше, ніж нарізати інгредієнти, змішати їх і заправити улюбленим соусом?
На приготування салату "Чумацький" ви витратите 15 хвилин часу та невелику кількість простих продуктів. Це відмінний варіант, якщо гості на порозі або на випадок раптового голоду. З таким салатом ви точно забудете про інші страви. Спробуйте і переконайтеся самі. А рецептом ділиться Shuba.
Як приготувати салат "Чумацький"
Інгредієнти на 2 порції:
- 200 г шинки;
- 1 червоний болгарський перець;
- 2 картоплини;
- 150 г консервованого горошку;
- 20 г зеленої цибулі;
- сіль, чорний мелений перець до свого смаку;
- 50 г майонезу 72%.
Спосіб приготування:
- Картоплю відварюємо до готовності. Даємо охолонути, чистимо і нарізаємо кубиками.
- Солодкий перець миємо, сушимо і чистимо його від зерен. Разом з шинкою нарізаємо такими самими кубиками.
- З консервованого горошку зливаємо рідину. Зелену цибулю миємо, сушимо і подрібнюємо.
- У салатник викладаємо усі підготовлені інгредієнти. Все солимо, перчимо, додаємо майонез і ретельно перемішуємо.
Салат можна подати з улюбленими котлетами. Смачного!