Смачніше олів’є та простіше крабового: з цим "Чумацьким" салатом забудете про інші страви

Читать на русском
Автор
11550
Раз-два — і салат на столі Новина оновлена 20 березня 2024, 05:57
Раз-два — і салат на столі

З приготуванням впорається навіть дитина

І для сімейної вечері, і на святкову ми готуємо різноманітні салати. Що може бути простіше, ніж нарізати інгредієнти, змішати їх і заправити улюбленим соусом?

На приготування салату "Чумацький" ви витратите 15 хвилин часу та невелику кількість простих продуктів. Це відмінний варіант, якщо гості на порозі або на випадок раптового голоду. З таким салатом ви точно забудете про інші страви. Спробуйте і переконайтеся самі. А рецептом ділиться Shuba.

Як приготувати салат "Чумацький"

Інгредієнти на 2 порції:

  • 200 г шинки;
  • 1 червоний болгарський перець;
  • 2 картоплини;
  • 150 г консервованого горошку;
  • 20 г зеленої цибулі;
  • сіль, чорний мелений перець до свого смаку;
  • 50 г майонезу 72%.

Спосіб приготування:

  1. Картоплю відварюємо до готовності. Даємо охолонути, чистимо і нарізаємо кубиками.
  2. Солодкий перець миємо, сушимо і чистимо його від зерен. Разом з шинкою нарізаємо такими самими кубиками.
  3. З консервованого горошку зливаємо рідину. Зелену цибулю миємо, сушимо і подрібнюємо.
  4. У салатник викладаємо усі підготовлені інгредієнти. Все солимо, перчимо, додаємо майонез і ретельно перемішуємо.

Салат можна подати з улюбленими котлетами. Смачного!