Тільки не проковтніть язик від задоволення: рибка вийде неймовірною
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Не шукайте інших рецептів — цей ідеальний
Хек – не лише корисна, а й смачна рибка. Яких тільки страв ми з нього не готували — чого тільки вартий тушкований хек по-єврейськи чи рибні тефтелі з підливою.
Сьогодні ми зі Smachnonews пропонуємо приготувати хек із овочами. Страва виходить настільки смачною, що близькі подумають, що ви замовили її в ресторані. Головне — не пересмажити рибу і не скупитися на спеції.
Як приготувати хек з овочами
Інгредієнти на 4 порції:
- 1 кг хеку;
- 2 морквини;
- 2 цибулини;
- 2 зубчики часнику;
- 70 — 80 г томатної пасти;
- 1 ст. л. борошна;
- спеції, рослинна олія за смаком;
- 1 ст. л. цукру.
Спосіб приготування:
- Цибуля та морква чистимо. Цибулю нарізаємо кубиками, моркву – брусочками.
- Чистимо, моєму потрошимо рибу. Філе нарізаємо шматочками і кожен обвалюємо в борошні. Обсмажуємо на розігрітій сковороді з рослинною олією з обох боків, але не доводимо до повної готовності. Викладаємо у каструлю.
- Також обсмажуємо цибулю та моркву. Додаємо до них подрібнений часник, сіль, цукор, томатну пасту, борошно, спеції та близько 200 мл води, тушкуємо близько 5-10 хвилин і відправляємо до риби в каструлю.
- Тушкуємо рибу з овочами 1,5 години на повільному вогні.
Подаємо готову рибу з улюбленим салатом та насолоджуємося. Смачного.