Тільки не проковтніть язик від задоволення: рибка вийде неймовірною

Читать на русском
Автор
Страва вийде як у шеф-кухаря
Страва вийде як у шеф-кухаря. Фото smachnonews.24tv.ua

Не шукайте інших рецептів — цей ідеальний

Хек – не лише корисна, а й смачна рибка. Яких тільки страв ми з нього не готували — чого тільки вартий тушкований хек по-єврейськи чи рибні тефтелі з підливою.

Сьогодні ми зі Smachnonews пропонуємо приготувати хек із овочами. Страва виходить настільки смачною, що близькі подумають, що ви замовили її в ресторані. Головне — не пересмажити рибу і не скупитися на спеції.

Як приготувати хек з овочами

Інгредієнти на 4 порції:

  • 1 кг хеку;
  • 2 морквини;
  • 2 цибулини;
  • 2 зубчики часнику;
  • 70 — 80 г томатної пасти;
  • 1 ст. л. борошна;
  • спеції, рослинна олія за смаком;
  • 1 ст. л. цукру.

Спосіб приготування:

  1. Цибуля та морква чистимо. Цибулю нарізаємо кубиками, моркву – брусочками.
  2. Чистимо, моєму потрошимо рибу. Філе нарізаємо шматочками і кожен обвалюємо в борошні. Обсмажуємо на розігрітій сковороді з рослинною олією з обох боків, але не доводимо до повної готовності. Викладаємо у каструлю.
  3. Також обсмажуємо цибулю та моркву. Додаємо до них подрібнений часник, сіль, цукор, томатну пасту, борошно, спеції та близько 200 мл води, тушкуємо близько 5-10 хвилин і відправляємо до риби в каструлю.
  4. Тушкуємо рибу з овочами 1,5 години на повільному вогні.

Подаємо готову рибу з улюбленим салатом та насолоджуємося. Смачного.