Тільки не на смітник: як можна використовувати затискачі від хлібних упаковок

Читать на русском
Автор
9381
Вам знадобляться ці хитрощі Новина оновлена 19 березня 2024, 10:58
Вам знадобляться ці хитрощі. Фото ukr.media

Дуже практично та бюджетно

Без свіжого хліба навряд чи представляємо нашу кухню. Ми готовим з ним бутерброди на сніданок, подаємо до борщу і навіть використовуємо при нарізці цибулі.

Ви помічали при покупці хліба, що кожну упаковку закрито за допомогою спеціальних затискачів? Їх можна використовувати в побуті, і ми разом із Ukr.Media про це розповімо.

Як можна використовувати затискачі від упаковок для хліба

Ці затискачі будуть корисні для запобігання сплутанню шнурів для комп’ютера, різних зарядок або мережевих кабелів. Просто згорніть їх і закріпіть за допомогою кліпси для хлібних упаковок — і все буде дуже привабливим.

Також ці затискачі знадобляться як позначка на скотчі. Достатньо позначити кінець хлібним затиском – і життя стане набагато простіше!

Також тримачі можна використовувати як опору для кімнатних рослин. Вони не зашкодять стеблам і гілкам рослин і надійно закріплять їх на опорі.

Затискачі від хлібних упаковок також можна використовувати як простий замк для клітини хом’яків, морських свинок і папуг. Перехопіть тримачем дверцята клітини в потрібних місцях — і птах чи гризун нікуди не вислизне.

Крім того, їх можна використовувати за їх прямим призначенням. Затискачами можна закривати пакети з крупами, горіхами, борошном та іншими сипучими продуктами.

Раніше ми розповідали, чому не можна викидати каву. Вона вам також знадобиться у побуті.