Не викидайте лоток для яєць: він вам ще знадобиться

Читать на русском
Автор
1426
Вам знадобляться ці трюки
Вам знадобляться ці трюки. Фото tsn.ua

Це заощадить ваш бюджет

Яйця – важливий інгредієнт на нашій кухні. Вранці ми готуємо з них пишний омлет, в обід — різноманітні салати. Також це важливий інгредієнт для домашньої випічки.

Часто ми купуємо яйця у спеціальних лотках. Як правило, вони використовуються за прямим призначенням тільки раз, а потім викидаються. Однак мало хто знає, що коробки можна використовувати у побуті. Разом з OBOZ.UA розповімо, де вони можуть стати в пригоді.

Як можна використовувати коробки для яєць у побуті

Лотки можна використовувати для вирощування розсади. Цей екологічний, практичний і доступний метод може значно полегшити процес – коробка дозволяє вирощувати рослини в контрольованому середовищі та легко пересадити їх у відкритий ґрунт.

Коробку можна також використовувати для зберігання новорічних прикрас. Завдяки своїй формі тендітні речі збережуться в цілості та збереженні до наступного свята.

Також вони ідеально підходять для зберігання канцелярських товарів, біжутерії, ниток, цвяхів, канцелярських скріпок, ґудзиків та інших дрібних речей. За бажання коробку можна розмалювати та декорувати, щоб швидко знаходити потрібні вам речі.

Щоб не купувати лоток для льоду, можна просто переробити коробку для яєць. Для цього необхідно у виїмки для яєць покласти поліетиленову плівку, наповнити водою та відправити у морозильну камеру.

Лоток для яєць допоможе й у питанні охолодження ноутбука. Потрібно лише поставити його на коробку — і проблему вирішено.

Раніше ми розповідали, як можна використовувати кавову гущу. Вона вам знадобиться.