Не встигнете навіть намазати на хліб: такий паштет з’їдять миттєво

Читать на русском
Автор
1027
Не тільки смачно та бюджетно, а й корисно
Не тільки смачно та бюджетно, а й корисно. Фото shuba.life

Вжух — і ви вже їсте

Оселедець — це не тільки смачна закуска та інгредієнт для різноманітних салатів. З цієї рибки можна приготувати незвичайний паштет.

Таку намазку за рецептом OBOZ.UA можна приготувати й на сніданок, і для ситного перекушування, і навіть до святкового столу. Попри простоту приготування та бюджетність, вона виходить дуже смачною, ніжною та повітряною. Це ідеальний вибір для любителів риби: насичений смак та ніжна текстура не залишить байдужим нікого. Ви здивуєтеся простоті приготування та фантастичному результату.

Як приготувати паштет з оселедця

Інгредієнти:

  • оселедець солона — 1 шт.;
  • плавлений сирок — 3 шт.;
  • цибуля ріпчаста — 1 шт.;
  • морква — 1 шт.;
  • рослинна олія — 1 — 2 ст. л.

Спосіб приготування:

  1. Рибу чистимо від шкірки, відокремлюємо філе від кістки.
  2. Цибулю чистимо, нарізаємо довільними шматочками та обсмажуємо на розігрітій сковороді з рослинною олією протягом 7 хвилин. Туди ж додаємо натерту моркву та готуємо ще 7 хвилин.
  3. Готову засмажку відправляємо у чашу блендера. Туди ж додаємо плавлені сирки, філе оселедця та подрібнюємо все до пастоподібного стану.

Паштет з оселедця подаємо разом із домашнім хлібом. Така смакота підкорить серце кожного.