Не встигнете навіть намазати на хліб: такий паштет з’їдять миттєво
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 1027
Вжух — і ви вже їсте
Оселедець — це не тільки смачна закуска та інгредієнт для різноманітних салатів. З цієї рибки можна приготувати незвичайний паштет.
Таку намазку за рецептом OBOZ.UA можна приготувати й на сніданок, і для ситного перекушування, і навіть до святкового столу. Попри простоту приготування та бюджетність, вона виходить дуже смачною, ніжною та повітряною. Це ідеальний вибір для любителів риби: насичений смак та ніжна текстура не залишить байдужим нікого. Ви здивуєтеся простоті приготування та фантастичному результату.
Як приготувати паштет з оселедця
Інгредієнти:
- оселедець солона — 1 шт.;
- плавлений сирок — 3 шт.;
- цибуля ріпчаста — 1 шт.;
- морква — 1 шт.;
- рослинна олія — 1 — 2 ст. л.
Спосіб приготування:
- Рибу чистимо від шкірки, відокремлюємо філе від кістки.
- Цибулю чистимо, нарізаємо довільними шматочками та обсмажуємо на розігрітій сковороді з рослинною олією протягом 7 хвилин. Туди ж додаємо натерту моркву та готуємо ще 7 хвилин.
- Готову засмажку відправляємо у чашу блендера. Туди ж додаємо плавлені сирки, філе оселедця та подрібнюємо все до пастоподібного стану.
Паштет з оселедця подаємо разом із домашнім хлібом. Така смакота підкорить серце кожного.