Навіть ваза з дуже вузькою шийкою буде чистою: достатньо лише однієї таблетки

Читать на русском
Автор
7175
Ваза, що потьмяніла, може неприємно вразити своїм виглядом
Ваза, що потьмяніла, може неприємно вразити своїм виглядом. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

Миття вази ще не було таким легким

Навіть найкрасивіший і найдорожчий букет квітів може залишити після себе зелений осад та непривабливі патьоки на вазі. Очистити вазу від них буває проблематично. У важкодоступних куточках може залишитися бруд. Зовсім непросто очистити вузьку та високу вазу.

На щастя, є простий спосіб ідеально вимити вазу після букета, який довго у ній стояв. І для цього не знадобиться довго терти її губкою та використовувати багато засобів для миття посуду. Достатньо використати лише одну таблетку для очищення зубних протезів, пише Genialne.

Як прибрати наліт у вазі

Ваза поверне втрачений блиск без спеціалізованої хімії та дорогого поліролю, а осад розчиниться без сліду, якщо використовувати таблетку засобу для чищення зубних протезів. Покладіть одну таблетку у брудну вазу, потім залийте теплою водою і залиште приблизно на 15 хвилин. Потім вилийте розчин та промийте вазу під проточною водою.

Дія цього засобу дуже щадна, тому він не пошкодить скло, але ефективно позбавить від осаду, потьмарення покриття та знебарвлення вази. Результат вразить. А головне, не доведеться витрачати багато зусиль на боротьбу із забрудненнями.

Раніше "Телеграф" розповідав, як із користю застосовувати кліпси від упаковок із хлібом. Є щонайменше 4 способи дати їм друге життя.