Вікна будуть сяяти, якщо натерти скло одним несподіваним засобом

Читать на русском
Автор
4866
Нанесіть на вікно звичайну горілку Новина оновлена 09 березня 2024, 08:48
Нанесіть на вікно звичайну горілку. Фото Freepik

Очистьте "брудні" вікна за допомогою простого трюку з газетою та популярним напоєм

Миття вікон може зайняти багато часу і все одно залишити їх покритими плямами та роззводами. Але є незвичайний лайфхак, який допоможе досягти блискучого результату без необхідності використовувати дорогі та агресивні хімічні засоби.

Для миття вікон можна використати горілку замість звичайного мийного засобу. Цей несподіваний метод чудово справляється із забрудненнями на склі, надаючи вікнам у вашому домі ідеальну чистоту та блиск, пише express. Також вам знадобиться звичайна газета.

Горілка є універсальним і потужним засобом для очищення. Подібно до оцту, спирт чудово підходить для видалення жиру з посуду та плям. Її можна використовувати і для усунення неприємних запахів та дезінфекції поверхонь. Спирт також підходить для людей, чутливих до хімічних речовин та запахів. На відміну від оцту, горілка не залишає різкого запаху після прибирання.

Як відмити вікна горілкою

Просто налийте чисту горілку в розпилювач і обприскуйте скло. За бажанням можна додати трохи ефірної олії, наприклад, лавандової. Протріть вікна сумішшю горілки і газеткою. Після цього можна відполірувати скло м’якою тканиною. Результат приємно здивує вас.

Раніше ми писали, як очистити чайник від накипу. Оцет та лимонна кислота вам більше не знадобляться.