І до Масляної, і навіть у піст: для таких млинців не потрібні ні яйця, ні молоко
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 865
Усі інгредієнти є на вашій кухні
Сьогодні останній день веселого свята Масляна. Це привід ще раз приготувати традиційні тонкі млинці та із задоволенням ними поласувати.
До того ж "УНІАН" ділиться дивовижним рецептом ажурних млинців. Вся річ у тому, що для їхнього приготування вам не знадобиться ні молоко, ні яйця — вони вийдуть смачними на звичайній воді. У це складно повірити, але такими млинцями можна ласувати навіть у пост. Близькі нізащо не помітять різниці і їсти з великим задоволенням. Перевіримо?
Як приготувати млинці без молока та яєць
Інгредієнти:
- борошно — 200 г;
- вода — 400 мл;
- рослинна олія — 50 мл;
- вода — 1/2 ч. л.;
- цукор — 1 ст. л.;
- ванілін — щіпка.
Спосіб приготування:
- У мисці змішуємо всі сухі інгредієнти – борошно, цукор та ванілін. Вливаємо до них воду і ретельно перемішуємо.
- В отриману масу додаємо соду, рослинну олію і знову все перемішуємо.
- На середньому вогні розігріваємо сковороду з рослинною олією. За допомогою половника тонким шаром виливаємо порцію тіста і рівномірно розподіляємо її. Обсмажуємо кожен млинець до рум’яності з обох боків, періодично змащуючи сковороду рослинною олією.
Раніше ми розповідали про секрети тонких млинців. Використовуйте їх і вони вийдуть фантастичними.