Простий трюк із дитячою олією зробить кухню сяючою: що потрібно зробити

Читать на русском
Автор
Кухня завжди сяятиме чистотою
Кухня завжди сяятиме чистотою. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

Простий засіб допоможе підтримувати ідеальний порядок

Існує безліч порад з прибирання будинку. І іноді в мережі з’являються нові або маловідомі трюки, які допомагають підтримувати чистоту в кімнатах і при цьому не користуватися покупною хімією.

Одним з таких лайфхаків поділився користувач TikTok @ susu_homeliving. Блогер пропонує використовувати на кухні дитячу олію, яка використовується для зволоження та пом’якшення ніжної дитячої шкіри. Крім прямого призначення дитячу олію також використовують для ефективного та дбайливого зняття макіяжу та для масажу. Але ще засіб можна застосовувати для очищення предметів із нержавіючої сталі. Таких зазвичай багато на кухні.

Як повернути блиск предметам із нержавіючої сталі

Спочатку необхідно очистити вибрану поверхню від жирних плям та залишків їжі. Далі візьміть суху ганчірку з мікрофібри, налийте на неї трохи олії та обережно протріть поверхню раковини, холодильника, духовки та інших предметів з нержавіючої сталі. Цей лайфхак особливо підійде тим, хто страждає від появи на раковині слідів вапняного нальоту та потік.

Протирайте поверхню рухами в одному напрямку і через лічені секунди вона заблищить так, ніби тільки сьогодні прилад привезли з магазину.

Якщо у вас на кухні дерев’яні меблі, ви також можете відполірувати їх, протерши дитячою олією.

Раніше "Телеграф" розповідав, як мити підлогу без розводів. Достатньо додати у воду два простих інгредієнти.