Не шукайте інших рецептів: цей салат захочеться готувати щодня

Читать на русском
Автор
Салат виходить легким та корисним
Салат виходить легким та корисним. Фото popoisty.com

За цей рецепт талія подякує

Ми часто готуємо вдома найрізноманітніші салати. Це просте та швидке у приготуванні – потрібно лише подрібнити всі необхідні інгредієнти та заправити улюбленим соусом. До того ж це чудовий варіант "нагодувати" близьких вітамінами.

Саме такий смачний, швидкий та корисний салат разом із "Попоїсти" ми сьогодні й приготуємо. За лічені хвилини у вас на столі виявиться настільки смачна страва, що за вуха не відтягнете навіть гурмана.

Як приготувати салат з пекінською капустою

Інгредієнти:

  • пекінська капуста — 300 г;
  • огірок — 1 шт.;
  • болгарський перець — 2 шт.;
  • сир голландський — 100 г;
  • яйця курячі — 2 шт.;
  • сіль, перець чорний мелений — до свого смаку;
  • сметана 20% (майонез, грецький йогурт) — до свого смаку.

Спосіб приготування:

  1. Курячі яйця варимо круто, даємо їм охолонути. Чистимо від шкаралупи та нарізаємо кубиками.
  2. Пекінську капусту нарізаємо середніми шматочками, свіжий огірок – маленькими кубиками, а болгарський перець – соломкою чи кубиками.
  3. Сир натираємо на великій тертці.
  4. Всі підготовлені інгредієнти відправляємо в салатник, солимо та перчимо до свого смаку. Заправляємо сметаною (майонезом або грецьким йогуртом) і ретельно перемішуємо.

Подаємо готовий салат з улюбленими котлетками. Близькі вас точно поцілують.