Ви могли про це не знати: як правильно мити підлогу, не залишаючи розводів

Читать на русском
Автор
Дізнайтеся, як ефективно помити підлогу в домі Новина оновлена 13 березня 2024, 19:04
Дізнайтеся, як ефективно помити підлогу в домі. Фото Freepik

Прості правила для ефективного прибирання підлоги в домі

Щоб підтримувати чистоту в будинку, потрібно регулярно робити прибирання та мити підлогу. Часто буває так, що після того, як ви протерли підлогу, можуть залишатися розводи. "Телеграф" вже розповідав про засоби для чищення килимів своїми руками, а сьогодні ділиться, як помити підлогу без розводів.

Як виявилося, є простий і невигадливий спосіб, як ефективно помити підлогу в домі, пише unian.net. Для цього вам знадобляться підручні засоби та небагато часу.

Як мити підлогу без розлучень

У літрі води змішайте 2 столові ложки солі і 2 столові ложки оцту. Потрібно добре розмішати цей розчин і вилити його на підлогу, намагаючись зволожити якнайбільше площі.

Тепер просто протріть підлогу та приберіть вологу звичайною шваброю звичним способом.

Після цього витріть підлогу в кімнаті насухо сухою ганчіркою. Цей розчин має чудові очищаючі та антибактеріальні властивості, тому підлога буде не тільки чистою, але й продезінфікованою.

Після цього не забудьте трохи провітрити кімнату, якщо відчуваєте запах оцту. До речі, в цей розчин можна додати кілька крапель улюбленої ефірної олії. Тоді в будинку буде ще й приємно пахнути після прибирання.

Раніше "Телеграф" розповідав, чим випрати кухонні рушники для чистоти та свіжості. З цим способом вони перестануть смердіти з першого разу.