Якщо немає часу готувати: олів’є з "нічого" нашвидкуруч
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 21118
Для цього салату вам потрібно зварити лише яйця
Класика будь-якого святкового столу – це салат олів’є. Як правило, ми готуємо його з картоплі, моркви, яєць, зеленого горошку, огірків, вареної ковбаси (м’яса) та заправляємо майонезом.
Якщо ви любите цей салат, але немає часу готувати — не біда. Разом з life.nv.ua ми приготували вам рецепт олів’є нашвидкуруч. Все, що вам потрібно – це відварити та подрібнити яйця, додати подрібнений огірок, зелень та спеції, заправити майонезом чи сметаною. Таке швидке олів’є ви приготуєте навіть якщо гості вже сидять за столом і чекають на частування.
Як приготувати олів’є на швидку руку
Інгредієнти:
- зелений горошок – 1 банка;
- огірок великий — 1 шт.;
- яйця — 3 — 4 шт.;
- зелена цибуля, сіль, перець — до свого смаку;
- майонез чи сметана – для заправки.
Спосіб приготування:
- З зеленого горошку зливаємо розсіл і відправляємо в салатник.
- Варимо круто яйця, даємо їм охолонути, чистимо і нарізаємо кубиками. Такими ж кубиками нарізаємо огірок. Підготовлені інгредієнти відправляємо до зеленого горошку.
- Зелену цибулю дрібно нарізаємо і відправляємо до салатника.
- Салат солимо, перчимо на свій смак, заправляємо майонезом або сметаною, все ретельно перемішуємо і подаємо до столу.
А щоб салат залишався довше свіжим, дотримуйтесь деяких правил. Це врятує вашу страву.