Якщо немає часу готувати: олів’є з "нічого" нашвидкуруч

Читать на русском
Автор
21119
Раз-два — і салат на столі
Раз-два — і салат на столі. Фото lifestyle.segodnya.ua

Для цього салату вам потрібно зварити лише яйця

Класика будь-якого святкового столу – це салат олів’є. Як правило, ми готуємо його з картоплі, моркви, яєць, зеленого горошку, огірків, вареної ковбаси (м’яса) та заправляємо майонезом.

Якщо ви любите цей салат, але немає часу готувати — не біда. Разом з life.nv.ua ми приготували вам рецепт олів’є нашвидкуруч. Все, що вам потрібно – це відварити та подрібнити яйця, додати подрібнений огірок, зелень та спеції, заправити майонезом чи сметаною. Таке швидке олів’є ви приготуєте навіть якщо гості вже сидять за столом і чекають на частування.

Як приготувати олів’є на швидку руку

Інгредієнти:

  • зелений горошок – 1 банка;
  • огірок великий — 1 шт.;
  • яйця — 3 — 4 шт.;
  • зелена цибуля, сіль, перець — до свого смаку;
  • майонез чи сметана – для заправки.

Спосіб приготування:

  1. З зеленого горошку зливаємо розсіл і відправляємо в салатник.
  2. Варимо круто яйця, даємо їм охолонути, чистимо і нарізаємо кубиками. Такими ж кубиками нарізаємо огірок. Підготовлені інгредієнти відправляємо до зеленого горошку.
  3. Зелену цибулю дрібно нарізаємо і відправляємо до салатника.
  4. Салат солимо, перчимо на свій смак, заправляємо майонезом або сметаною, все ретельно перемішуємо і подаємо до столу.

А щоб салат залишався довше свіжим, дотримуйтесь деяких правил. Це врятує вашу страву.