Є у багатьох на телефоні: п’ять додатків, які швидко з’їдають заряд

Читать на русском
Автор
5112
Pixabay Новина оновлена 13 березня 2024, 09:38

Ці програми краще використовувати на комп’ютері

Мобільний телефон може швидко розряджатися зокрема і через встановлені на ньому програми. Деякі з них можуть з’їдати батарею, навіть коли вони не використовуються активно.

Деякі з цих програм встановлені чи не кожному смартфоні. Тому багато хто може стикатися з такою проблемою, навіть не підозрюючи, у чому насправді криється причина проблеми із зарядом. Про це пише Reader’s Digest.

Якщо можливо, ці програми краще використовувати на комп’ютері, щоб не перевантажувати телефон. Фахівці назвали п’ять основних додатків, які споживають найбільшу кількість енергії:

  • Snapchat;
  • Google Maps;
  • Netflix;
  • Amazon;
  • Facebook.

Зазначається, що видалення Facebook на пристроях Android дозволяє заощадити до 20% часу автономної роботи пристрою. Якщо видалити ще й Messenger, час завантаження інших файлів може збільшитися приблизно на 15%.

Річ у тому, що Facebook продовжує виконувати фонові завдання, навіть коли ви неактивно використовуєте програму, тому він так впливає на заряд телефону.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, як у жодному разі не можна заряджати телефон, щоб не нашкодити батареї у вашому пристрої.