Зробіть у хлібі дірочку та розбийте яйце: такий сніданок діти навіть захочуть приготувати
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 530
Цей тост діти проситимуть і до сніданку, і на перекус
Якщо вдома у вас дитина-привереда, його неможливо здивувати ранковим омлетом. Але сьогодні ми спробуємо це зробити.
Для тоста-омлету за рецептом Shuba вам не потрібні складні інгредієнти — всі продукти ви знайдете вдома. Буквально через 20 хвилин ви приготуєте настільки дивовижний сніданок, що дитина проситиме його кожен день. Він не тільки насититься, а й підніме настрій своїм чудовим зовнішнім виглядом. А ще такий тост можна покласти в ланчбокс та взяти із собою до школи.
Як приготувати тост-омлет на сніданок
Інгредієнти на 2 порції:
- хліб тостовий, скибочка – 4 шт.;
- яйця курячі – 4 шт.;
- зелена цибуля, пучок (можна замінити кропом або петрушкою) – 1 шт.;
- сир чедер (пармезан чи інший сир) – 20 г;
- сіль — 1/6 ч. л.;
- перець чорний мелений – 1/8 ч. л.
Спосіб приготування:
- Для початку підготуємо усі інгредієнти. У кожній хлібній скоринці за допомогою чашки прорізаємо отвір. Зелень миємо та дрібно нарізаємо.
- Розігріваємо сковороду з вершковим маслом або олією. Викладаємо хліб та всередину отвори розбиваємо яйце. Солимо, перчимо, додаємо дрібно нарізану зелень і перемішуємо.
- На яйце розфарбовуємо трохи сиру, прикриваємо отвір хлібним кружечком з м’якоті та обсмажуємо з боків до золотистої скориночки.
Урізноманітнити ранкове меню можна також незвичайним омлетом болгарською під назвою міш-маш. Спробуйте, можливо, такий сніданок вам сподобається більше.