Зробіть у хлібі дірочку та розбийте яйце: такий сніданок діти навіть захочуть приготувати

Читать на русском
Автор
530
Порадує і око, і шлунок Новина оновлена 13 березня 2024, 07:41
Порадує і око, і шлунок. Фото shuba.life

Цей тост діти проситимуть і до сніданку, і на перекус

Якщо вдома у вас дитина-привереда, його неможливо здивувати ранковим омлетом. Але сьогодні ми спробуємо це зробити.

Для тоста-омлету за рецептом Shuba вам не потрібні складні інгредієнти — всі продукти ви знайдете вдома. Буквально через 20 хвилин ви приготуєте настільки дивовижний сніданок, що дитина проситиме його кожен день. Він не тільки насититься, а й підніме настрій своїм чудовим зовнішнім виглядом. А ще такий тост можна покласти в ланчбокс та взяти із собою до школи.

Як приготувати тост-омлет на сніданок

Інгредієнти на 2 порції:

  • хліб тостовий, скибочка – 4 шт.;
  • яйця курячі – 4 шт.;
  • зелена цибуля, пучок (можна замінити кропом або петрушкою) – 1 шт.;
  • сир чедер (пармезан чи інший сир) – 20 г;
  • сіль — 1/6 ч. л.;
  • перець чорний мелений – 1/8 ч. л.

Спосіб приготування:

  1. Для початку підготуємо усі інгредієнти. У кожній хлібній скоринці за допомогою чашки прорізаємо отвір. Зелень миємо та дрібно нарізаємо.
  2. Розігріваємо сковороду з вершковим маслом або олією. Викладаємо хліб та всередину отвори розбиваємо яйце. Солимо, перчимо, додаємо дрібно нарізану зелень і перемішуємо.
  3. На яйце розфарбовуємо трохи сиру, прикриваємо отвір хлібним кружечком з м’якоті та обсмажуємо з боків до золотистої скориночки.

Урізноманітнити ранкове меню можна також незвичайним омлетом болгарською під назвою міш-маш. Спробуйте, можливо, такий сніданок вам сподобається більше.