"Райдуга" на вашому столі: заради такого омлету близькі вставатимуть раніше

Читать на русском
Автор
3148
Не тільки смачно, а й корисно
Не тільки смачно, а й корисно. Фото noviydoctor.com

Такий сніданок сподобається навіть дітям-привередам

Пишний, ситний омлет — чудовий варіант ситного сніданку нашвидкуруч. Але що робити, якщо щоранку доводиться вмовляти дітей-капризуль поїсти?

У такому разі вам знадобиться незвичайний рецепт омлету від "Добрих новин". У його складі не лише звичайні яйця та молоко, а й консервований горошок та кукурудза. Саме вони зроблять страву яскравою та різнобарвною. А для пишноти його потрібно готувати на повільному вогні або духовці. Спробуйте — і переконайтеся: більше нікого не доведеться вмовляти поласувати таким омлетом.

Як приготувати різнокольоровий омлет за 10 хвилин

Інгредієнти:

  • 4 яйця;
  • 1/4 склянки молока;
  • сіль та перець до свого смаку;
  • половина банки консервованого горошку;
  • половина банки консервованої кукурудзи;
  • 100 г твердого сиру;
  • 2 ст. л. вершкового масла.

Спосіб приготування:

  1. У глибокій мисці збиваємо яйця. Додаємо молоко, солимо, перчимо і ретельно перемішуємо.
  2. В отриману масу відправляємо горошок та кукурудзу, знову все добре перемішуємо.
  3. На середньому вогні розігріваємо сковороду з вершковим маслом або рослинною олією, виливаємо яєчну масу і рівномірно її розподіляємо.
  4. Сковороду накриваємо кришкою та зменшуємо вогонь. Смажимо омлет з обох боків готовності та викладаємо на тарілку.

За бажанням посипаємо готовий омлет тертим сиром і подаємо з улюбленим напоєм. Смачного!