"Райдуга" на вашому столі: заради такого омлету близькі вставатимуть раніше
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 3146
Такий сніданок сподобається навіть дітям-привередам
Пишний, ситний омлет — чудовий варіант ситного сніданку нашвидкуруч. Але що робити, якщо щоранку доводиться вмовляти дітей-капризуль поїсти?
У такому разі вам знадобиться незвичайний рецепт омлету від "Добрих новин". У його складі не лише звичайні яйця та молоко, а й консервований горошок та кукурудза. Саме вони зроблять страву яскравою та різнобарвною. А для пишноти його потрібно готувати на повільному вогні або духовці. Спробуйте — і переконайтеся: більше нікого не доведеться вмовляти поласувати таким омлетом.
Як приготувати різнокольоровий омлет за 10 хвилин
Інгредієнти:
- 4 яйця;
- 1/4 склянки молока;
- сіль та перець до свого смаку;
- половина банки консервованого горошку;
- половина банки консервованої кукурудзи;
- 100 г твердого сиру;
- 2 ст. л. вершкового масла.
Спосіб приготування:
- У глибокій мисці збиваємо яйця. Додаємо молоко, солимо, перчимо і ретельно перемішуємо.
- В отриману масу відправляємо горошок та кукурудзу, знову все добре перемішуємо.
- На середньому вогні розігріваємо сковороду з вершковим маслом або рослинною олією, виливаємо яєчну масу і рівномірно її розподіляємо.
- Сковороду накриваємо кришкою та зменшуємо вогонь. Смажимо омлет з обох боків готовності та викладаємо на тарілку.
За бажанням посипаємо готовий омлет тертим сиром і подаємо з улюбленим напоєм. Смачного!