"Мішанина" на сніданок: ця страва затьмарить навіть улюблений омлет
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 8332
Готується просто, виходить ситно
Якщо ви куштували болгарську лазню і вам сподобалося, пропонуємо дізнатися більше про кухню цієї країни. Пропонуємо побалувати себе та рідних новою та незвичайною стравою під назвою "міш-маш".
Ця незвичайна страва перекладається як "мішанина" і являє собою яєчню або омлет із солодким перцем, помідорами та бринзою. Пару помахів руки – і звичайні продукти перетворюються на смачну та ситну страву. Рецептом ділиться Сook.net.
Як приготувати міш-маш
Інгредієнти:
- солодкий червоний болгарський перець – 1 шт.;
- сіль — 0,5 ч. л. або на свій смак;
- цибуля – 1 шт.;
- помідори — 1 шт.;
- будь-яка зелень – кілька гілочок;
- бринза — 100 г;
- яйця — 2 шт.;
- рослинна олія – для смаження.
Спосіб приготування:
- Цибулю чистимо, нарізаємо кубиками середнього розміру.
- З солодкого перцю відрізаємо плодоніжку, очищаємо від насіння та перегородок. Миємо, сушимо та нарізаємо кубиками.
- Миємо і нарізаємо кубиками помідор, бринзу — шматочками.
- У глибоку миску розбиваємо яйця, солимо і перемішуємо до однорідного стану.
- Розігріваємо сковороду з рослинною олією, викладаємо цибулю та болгарський перець. Обсмажуємо на середньому вогні близько 5 хвилин до золотистості. Додаємо помідори, бринзу та зелень, ретельно все перемішуємо.
- Заливаємо овочі яєчною масою, рівномірно розподіляємо, накриваємо кришкою і смажимо до готовності.
Якщо вам сподобалася болгарська кухня, пропонуємо скуштувати незвичайні котлетки під назвою кебабчету. Вони затьмарять навіть улюблені котлети.