Ніхто не здогадається, що цей пиріг такий дешевий: неймовірно ситна страва, яка замінить вам обіди і вечері

Читать на русском
Автор
659
Його можна приготувати за копійки
Його можна приготувати за копійки. Фото shuba.life

Рецепт надзвичайно ситного пирога

М розповідали, як на Масницю приготувати апетитні вареники. Тепер ділимось рецептом надзвичайно вдалого пирога.

Він виходить доволі дешевим, але при цьому смачним і ситним. А ще такий пиріг дуже зручно брати з собою як перекус. Як його готувати, розповіли на порталі ProstoWay.

Інгредієнти:

  • Печінка куряча — 500 г
  • Яйце куряче — 7 шт. (4 сирих та 3 варених)
  • Сметана — 200 г (не менше 20% жирності)
  • Крохмаль кукурудзяний — 30 г
  • Борошно — 30 г
  • Розпушувач тіста — 0,5 ч. л.
  • Кріп — 5 гілочок
  • Сіль — за смаком
  • Перець чорний — за смаком
  • Олія — ​​3 ст. л.

Спосіб приготування:

  1. Гріємо духовку до 170°C. Промиваємо кріп і обсушуємо.
  2. Відварюємо 3 яйця, очищаємо й нарізаємо великими шматочками. Нарізаємо печінку на невеликі шматочки.
  3. Обсмажуємо печінку на олії протягом 4 хвилин. Додаємо до печінки варені яйця, кріп, сіль і перець. Перемішуємо й відкладаємо начинку.
  4. Збиваємо білки 4 сирих яєць до піноподібного стану. Змішуємо жовтки, сметану, борошно, розпушувач і кукурудзяний крохмаль. Акуратно додаємо збиті білки до жовткової маси.
  5. Застеляємо форму для випікання пергаментом і змащуємо його маслом. Виливаємо половину тіста у форму.
  6. Викладаємо начинку на тісто. Заливаємо начинку тістом, що залишилося.
  7. Випікаємо пиріг протягом 40 хвилин. Перевіряємо готовність сухою зубочисткою.

Дістаємо пиріг з духовки й остуджуємо протягом 15 хвилин. Після цього можна акуратно вийняти його з форми й нарізати. Це дуже вдалий ситний рецепт. Якщо ж ви шукаєте ідею солодкої випічки, зверніть увагу на смачний тертий пиріг.