Дивовижні вареники "Начинка в начинці":такі смачні, що можна з’їсти цілу миску

Читать на русском
Автор
49694
Секрет цієї страви — у картопляному тісті
Секрет цієї страви — у картопляному тісті. Фото 24 канал

Виходить надзвичайно смачно і ситно

Ми розповідали, як приготувати на Масницю у 2024 році неймовірно красиві і смачні млинці. Втім, у українців головним атрибутом свята були не млинці, а вареники. Найпопулярніша начинка — сир, втім, готувати цю страву можна з чим завгодно.

Ділимось дуже вдалим рецептом "Начинка у начинці". Такі варенички виходять просто неймовірно смачними. Готуються вони на картопляному тісті, а за начинку править м’ясо. Рецептом поділились на порталі "1 хвилина".

Інгредієнти:

  • Картопля — 1 кг
  • Сіль — 1 ч. л.
  • Борошно — 200-230 г
  • Яйця — 2 шт.
  • Для начинки:
  • Фарш — 300 г
  • Цибуля — 1 шт.
  • Сіль, перець, спеції — до смаку.

Спосіб приготування:

  1. Відварюємо 1 кг картоплі у підсоленій воді. Зливаємо всю рідину і переминаємо у пюре. Охолоджуємо.
  2. Додаємо до холодного пюре 2 сирих яйця і добре перемішуємо. Всипаємо просіяне борошно і замішуємо тісто. Готове тісто має бути м'яким і злегка липнути до рук.
  3. Приготуємо начинку: На рослинній олії обсмажуємо дрібно нарізану цибулю. Коли цибуля стане прозорою, додаємо фарш і обсмажуємо до готовності. Солимо, перчимо і додаємо улюблені спеції (паприка, хмелі-сунелі, сухий часник).
  4. Формуємо з тіста і начинки невеликі вареники. Варимо вареники у киплячій, підсоленій воді 5-7 хвилин. Подаємо вареники до столу, присипавши натертим сиром і зеленню.

До вареників ідеально смакує сметана, хоча можна взяти будь-який соус, який вам подобається. Також ми ділились рецептом дуже смачних пиріжечків.