Дивовижні вареники "Начинка в начинці":такі смачні, що можна з’їсти цілу миску
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 49694
Виходить надзвичайно смачно і ситно
Ми розповідали, як приготувати на Масницю у 2024 році неймовірно красиві і смачні млинці. Втім, у українців головним атрибутом свята були не млинці, а вареники. Найпопулярніша начинка — сир, втім, готувати цю страву можна з чим завгодно.
Ділимось дуже вдалим рецептом "Начинка у начинці". Такі варенички виходять просто неймовірно смачними. Готуються вони на картопляному тісті, а за начинку править м’ясо. Рецептом поділились на порталі "1 хвилина".
Інгредієнти:
- Картопля — 1 кг
- Сіль — 1 ч. л.
- Борошно — 200-230 г
- Яйця — 2 шт.
- Для начинки:
- Фарш — 300 г
- Цибуля — 1 шт.
- Сіль, перець, спеції — до смаку.
Спосіб приготування:
- Відварюємо 1 кг картоплі у підсоленій воді. Зливаємо всю рідину і переминаємо у пюре. Охолоджуємо.
- Додаємо до холодного пюре 2 сирих яйця і добре перемішуємо. Всипаємо просіяне борошно і замішуємо тісто. Готове тісто має бути м'яким і злегка липнути до рук.
- Приготуємо начинку: На рослинній олії обсмажуємо дрібно нарізану цибулю. Коли цибуля стане прозорою, додаємо фарш і обсмажуємо до готовності. Солимо, перчимо і додаємо улюблені спеції (паприка, хмелі-сунелі, сухий часник).
- Формуємо з тіста і начинки невеликі вареники. Варимо вареники у киплячій, підсоленій воді 5-7 хвилин. Подаємо вареники до столу, присипавши натертим сиром і зеленню.
До вареників ідеально смакує сметана, хоча можна взяти будь-який соус, який вам подобається. Також ми ділились рецептом дуже смачних пиріжечків.