Всього п’ять секунд — і проблему вирішено: як швидко намастити мерзле масло

Читать на русском
Автор
3090
Масло буде намастити дуже легко
Масло буде намастити дуже легко. Фото Freepik

Цікавий п’ятисекундний лайфхак

Ми розповідали, як обрати якісну сметану. Тепер ділимось лайфхаком, який дозволить вирішити популярну сніданкову проблему, з якою так чи інакше стикався кожен, хто звик снідати хлібом з маслом.

Зробити бутерброд з маслом та сиром — простіше простого. Але що робити, якщо масло з холодильника тверде, як камінь? А може, шматочок взагалі був замороженим? Це все немає ніякого значення — адже є спосіб, який дозволить намастити масло за секунди, навіть не розморожуючи його. Розповідаємо про нього разом із ProstoWay.

За допомогою цього лайфхаку ви намажете його на хліб за лічені секунди. Для такого бутерброду нічого особливого не знадобиться. Лише:

  • Тверде вершкове масло
  • Тертка
  • Хліб

Беремо тверде вершкове масло. Та натираємо його на тертці. От і все. Залишилось лише посипати хліб тертим маслом та почекати кілька секунд, поки масло розм'якшиться.

І все — розрівнюємо масло по хлібу. Ваш бутерброд готовий за лічені секунди.

До речі, чим твердіше масло, тим легше буде його натерти. Так ваш ранковий бутерброд буде готовим дуже швидко. Також ми розповідали, чим можна замінити цукор у вашій ранковій каві.