Замість цукру: що покласти в каву, щоб вона стала солодкою

Читать на русском
Автор
46730
Напій може бути смачний і без цукру
Напій може бути смачний і без цукру. Фото ukr.media

Для найсмачнішої кави цукор не потрібен

Ми розповідали, на що звернути увагу, щоб обрати якісну каву. Тепер ділимось порадами, які без цукру допоможуть зробити каву цікавішою та солодшою на смак.

Багато людей люблять каву, чимало з них п’ють цей напій з цукром. Тому, якщо ви плануєте відмовитись від цього підсолоджувача, наступна інформація вам може знадобитись. Разом з Ukr.Media ділимось переліком інгредієнтів, які можуть замінити цукор у каві.

Спеції

Кориця та мускатний горіх додають приємний аромат і трохи солодкого смаку. Звісно, вони не будуть солодкими, як цукор, та смак урізноманітнять.

Патока

Цей незвичайний продукт корисний, він має цікавий смак і аромат. А ще — природний солодкий смак, з яким жодного цукру не потрібно.

Стевія

Чудовий варіант для тих, хто стежить за вагою та здоров'ям. Цей справжній цукрозамінник не впливає на рівень цукру в крові.

Інші альтернативи

  • Мед — натуральний підсолоджувач з багатим смаком і ароматом.
  • Кленовий сироп — має карамельний смак і багатий склад.
  • Екстракт ванілі — додає приємний аромат.
  • Мигдальне молоко — робить каву більш м'якою і ніжною.
  • Вершки — додають багатства смаку і вершкові нотки.

Спробуйте різні варіанти, щоб знайти те, що подобається саме вам. Також ми розповідали про поширені помилки у приготуванні кави.