"Невидимка" зникне зі столу, ніби його й не було: пиріг виходить у сто разів смачнішим за покупні
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 7599
З цим пирогом і тортів не треба
Пишна, ароматна шарлотка — чудовий варіант для сімейного чаювання. Однак рано чи пізно хочеться урізноманітнити навіть улюблений пиріг.
У цьому випадку вам знадобиться рецепт ароматного яблучного пирога "Невидимка" від Smachnonews. Простий, легкий та швидкий у приготуванні пиріг не залишить байдужим ні дітей, ні дорослих.
Як приготувати яблучний пиріг "Невидимка"
Інгредієнти на 6 порцій:
- 700 г яблук;
- 2 ст. л. лимонного соку;
- 2 яйця;
- 50 г цукру;
- 1 пакетик ванільного цукру;
- дрібка солі;
- 100 г молока;
- 30 г вершкового масла;
- 80 г борошна;
- 7 г розпушувача для тіста.
Спосіб приготування:
- Яблука миємо, чистимо від шкірки та вирізаємо серцевину. М’якуш нарізаємо тонкими слайсами і поливаємо лимонним соком.
- В окремій мисці змішуємо яйця, цукор, ванільний цукор та сіль, все збиваємо до світлої піни. В отриману масу додаємо молоко, розтоплене масло, просіяне борошно і розпушувач, все перемішуємо до однорідного стану.
- У тісто додаємо підготовлені яблука і перемішуємо таким чином, щоб кожна скибочка була в тісті.
- Заливаємо все у форму для запікання, рівномірно розподіляємо, присипаємо мигдальними пластівцями та відправляємо все у розігріту до 180 градусів духовку на 50-60 хвилин.
Готовому пирогу даємо трохи охолонути та подаємо з улюбленим напоєм. Смачного!