"Невидимка" зникне зі столу, ніби його й не було: пиріг виходить у сто разів смачнішим за покупні

Читать на русском
Автор
7599
Найсмачніше тісто та соковита начинка
Найсмачніше тісто та соковита начинка. Фото shuba.life

З цим пирогом і тортів не треба

Пишна, ароматна шарлотка — чудовий варіант для сімейного чаювання. Однак рано чи пізно хочеться урізноманітнити навіть улюблений пиріг.

У цьому випадку вам знадобиться рецепт ароматного яблучного пирога "Невидимка" від Smachnonews. Простий, легкий та швидкий у приготуванні пиріг не залишить байдужим ні дітей, ні дорослих.

Як приготувати яблучний пиріг "Невидимка"

Інгредієнти на 6 порцій:

  • 700 г яблук;
  • 2 ст. л. лимонного соку;
  • 2 яйця;
  • 50 г цукру;
  • 1 пакетик ванільного цукру;
  • дрібка солі;
  • 100 г молока;
  • 30 г вершкового масла;
  • 80 г борошна;
  • 7 г розпушувача для тіста.

Спосіб приготування:

  1. Яблука миємо, чистимо від шкірки та вирізаємо серцевину. М’якуш нарізаємо тонкими слайсами і поливаємо лимонним соком.
  2. В окремій мисці змішуємо яйця, цукор, ванільний цукор та сіль, все збиваємо до світлої піни. В отриману масу додаємо молоко, розтоплене масло, просіяне борошно і розпушувач, все перемішуємо до однорідного стану.
  3. У тісто додаємо підготовлені яблука і перемішуємо таким чином, щоб кожна скибочка була в тісті.
  4. Заливаємо все у форму для запікання, рівномірно розподіляємо, присипаємо мигдальними пластівцями та відправляємо все у розігріту до 180 градусів духовку на 50-60 хвилин.

Готовому пирогу даємо трохи охолонути та подаємо з улюбленим напоєм. Смачного!