Відмінний спосіб сказати про почуття: вишукана кава вийде за допомогою цих хитрощів

Читать на русском
Автор
Прості хитрощі зроблять каву ідеальною
Прості хитрощі зроблять каву ідеальною. Фото agronews.ua

Спробуйте — і ваша кохана людина подякує

Складно уявити ранок без ароматної, міцної кави. Це чудовий спосіб не тільки підбадьоритися, а й підняти настрій.

Не за горами День закоханих і цього особливого ранку хочеться ще більше порадувати свою другу половинку і приготувати ідеальну каву. "ТСН" розповідає про хитрощі, які допоможуть приготувати особливий напій.

Як зробити смак кави більш насиченою

На смак напою дуже впливає вода. Щоб кава була насиченою і чистою, для її приготування потрібно використовувати фільтровану воду. У неї практично немає домішок, тому смак кави вийде чистою.

Додайте дрібку солі в мелену каву перед заварюванням — і ви зробите смак напою м’яким і насиченим. Це один із бюджетних способів зробити смак кави ідеальним.

Одна з найвідоміших спецій для покращення смаку кави – кориця. Вона може зігріти, підбадьорити та допоможе впоратися з поганим настроєм. Пару щіпок спеції ідеально доповнить і розкриє смак арабіки.

Якщо ж хочеться урізноманітнити смак кави, додайте в напій трохи шоколаду або какао. Вони підкреслять аромат кави, зроблять її більш густою та насиченою.

Ідеальний тандем — чорний перець та кава. Такий пряний напій збадьорить зранку, а ввечері зігріє. Додайте лише дрібку меленого перцю при приготуванні кави — і насолоджуйтесь.

Раніше ми розповідали, чим відрізняється арабіка від робусти. Ви більше не потрапите в кав’ярню.