Якщо вдома немає яблук, замініть їх бананами: шарлотка вийде ще смачнішою
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 551
Тепер жодного чаювання без цієї шарлотки
Ми любимо поласувати ароматною шарлоткою за ніжне тісто і соковиту начинку. Але як би ми не любили цей пиріг, іноді хочеться експериментів.
Сьогодні ми з "Важно знать" поділимося неймовірним рецептом шарлотки, який точно стане хітом серед ваших близьких та друзів. Ми пропонуємо приготувати незвичайну бананову шарлотку. Усього кілька простих кроків – і у вас на столі нереально смачний пиріг. Банани надають цьому десерту ніжний і насичений смак, а сама шарлотка виходить м’якою та ароматною.
Як приготувати бананову шарлотку
Інгредієнти:
- 3 яйця;
- 200 г цукру;
- 200 г борошна;
- 1 ч. л. розпушувача для тіста;
- 2 банани;
- 20 г вершкового масла для змащування форми;
- 2 ст. л. цукрової пудри.
Спосіб приготування:
- Блендером збиваємо яйця із цукром. В отриману суміш додаємо борошно та розпушувач, замішуємо тісто.
- Для приготування начинки чистимо банани, нарізаємо їх кружальцями.
- Форму для випікання змащуємо її невеликою кількістю вершкового масла та виливаємо частину тіста у підготовлену форму. Зверху викладаємо підготовлені банани та заливаємо тісто, що залишилося.
- Відправляємо форму в розігріту до 200 градусів духовку і випікаємо шарлотку протягом 45-55 хвилин.
Готовий пиріг посипаємо цукровою пудрою і подаємо з улюбленим напоєм. Ви отримаєте справжнє задоволення.