Якщо вдома немає яблук, замініть їх бананами: шарлотка вийде ще смачнішою

Читать на русском
Автор
546
Шарлотка вийде м’якою та ароматною
Шарлотка вийде м’якою та ароматною. Фото vazhnoznat.com

Тепер жодного чаювання без цієї шарлотки

Ми любимо поласувати ароматною шарлоткою за ніжне тісто і соковиту начинку. Але як би ми не любили цей пиріг, іноді хочеться експериментів.

Сьогодні ми з "Важно знать" поділимося неймовірним рецептом шарлотки, який точно стане хітом серед ваших близьких та друзів. Ми пропонуємо приготувати незвичайну бананову шарлотку. Усього кілька простих кроків – і у вас на столі нереально смачний пиріг. Банани надають цьому десерту ніжний і насичений смак, а сама шарлотка виходить м’якою та ароматною.

Як приготувати бананову шарлотку

Інгредієнти:

  • 3 яйця;
  • 200 г цукру;
  • 200 г борошна;
  • 1 ч. л. розпушувача для тіста;
  • 2 банани;
  • 20 г вершкового масла для змащування форми;
  • 2 ст. л. цукрової пудри.

Спосіб приготування:

  1. Блендером збиваємо яйця із цукром. В отриману суміш додаємо борошно та розпушувач, замішуємо тісто.
  2. Для приготування начинки чистимо банани, нарізаємо їх кружальцями.
  3. Форму для випікання змащуємо її невеликою кількістю вершкового масла та виливаємо частину тіста у підготовлену форму. Зверху викладаємо підготовлені банани та заливаємо тісто, що залишилося.
  4. Відправляємо форму в розігріту до 200 градусів духовку і випікаємо шарлотку протягом 45-55 хвилин.

Готовий пиріг посипаємо цукровою пудрою і подаємо з улюбленим напоєм. Ви отримаєте справжнє задоволення.