Вітамінна бомба у тарілці: цьому салату талія зрадіє

Читать на русском
Автор
Готується просто, з’їдається швидко
Готується просто, з’їдається швидко. Фото takprosto.cc

Вжух — і блюдо на столі

Якщо у вас вдома є буряк — це чудова нагода приготувати корисний і смачний салат. А якщо додати до овочу консервований тунець – страва стане ще й корисною.

Саме такий салат ми разом із "ТСН" і приготуємо. Декілька інгредієнтів, простота приготування — і в результаті у вас виходить вітамінний і дуже легкий салат.

Як приготувати салат з тунцем

Інгредієнти:

  • буряк — 2 шт.;
  • огірки солоні — 3 шт.;
  • курячі яйця — 4 шт.;
  • тунець, консервований у власному соку – 1 баночка;
  • зелень — до свого смаку.

Для заправки:

  • яблучний оцет — 1 ст. л.;
  • гірчиця — 1 ч. л.;
  • олія рослинна — 2 ст. л.

Спосіб приготування:

  1. Курячі яйця відварюємо круто протягом 10 хвилин. Даємо їм охолонути, чистимо, нарізаємо кубиками та відправляємо в салатник.
  2. Буряк мий, відварюємо або запікаємо в духовці до готовності. Коли овоч охолоне, чистимо, нарізаємо такими самими кубиками та додаємо до яєць у тарілку.
  3. Такими ж кубиками нарізаємо огірки. З консервованого тунця зливаємо зайву рідину. Підготовлені інгредієнти також відправляємо до салатника.
  4. Для приготування заправки в окремій мисці змішуємо гірчицю, яблучний оцет та рослинну олію.
  5. Приготованим соусом заправляємо салат, перемішуємо, прикрашаємо подрібненою зеленню і подаємо до столу.

З буряків також виходять дуже смачні намазки. Приготуйте і переконайтеся самі.