Вжух — і блюдо на столі
Якщо у вас вдома є буряк — це чудова нагода приготувати корисний і смачний салат. А якщо додати до овочу консервований тунець – страва стане ще й корисною.
Саме такий салат ми разом із "ТСН" і приготуємо. Декілька інгредієнтів, простота приготування — і в результаті у вас виходить вітамінний і дуже легкий салат.
Як приготувати салат з тунцем
Інгредієнти:
- буряк — 2 шт.;
- огірки солоні — 3 шт.;
- курячі яйця — 4 шт.;
- тунець, консервований у власному соку – 1 баночка;
- зелень — до свого смаку.
Для заправки:
- яблучний оцет — 1 ст. л.;
- гірчиця — 1 ч. л.;
- олія рослинна — 2 ст. л.
Спосіб приготування:
- Курячі яйця відварюємо круто протягом 10 хвилин. Даємо їм охолонути, чистимо, нарізаємо кубиками та відправляємо в салатник.
- Буряк мий, відварюємо або запікаємо в духовці до готовності. Коли овоч охолоне, чистимо, нарізаємо такими самими кубиками та додаємо до яєць у тарілку.
- Такими ж кубиками нарізаємо огірки. З консервованого тунця зливаємо зайву рідину. Підготовлені інгредієнти також відправляємо до салатника.
- Для приготування заправки в окремій мисці змішуємо гірчицю, яблучний оцет та рослинну олію.
- Приготованим соусом заправляємо салат, перемішуємо, прикрашаємо подрібненою зеленню і подаємо до столу.
З буряків також виходять дуже смачні намазки. Приготуйте і переконайтеся самі.