Зі звичайних буряків — у фантастичний салат: рецепт, який будуть просити всі гості

Читать на русском
Автор
736
За такий салат талія подякує
За такий салат талія подякує. Фото yanusia.com

Не тільки смачно, а й корисно

Буряк – незамінний овоч на нашій кухні. Овочі чудово поєднуються майже з багатьма продуктами. Саме тому це чудовий інгредієнт для найрізноманітніших салатів.

Сьогодні разом із "ТСН" пропонуємо приготувати буряковий салат із сиром. Таке пікантне поєднання не залишить байдужим нікого. До того ж готується страва швидко та просто. Спробуйте — і таким салатом захочеться ласувати знову і знову.

Як приготувати буряковий салат з сиром

Інгредієнти:

  • буряк — 1 шт.;
  • яйця – 2 шт.;
  • цибулина – 1 шт.;
  • сир (фета, бринза, адигейський) — 200 г;
  • соняшникова олія – 3 ст. л.,
  • сіль, перець — до свого смаку,
  • зелень;
  • насіння чиа, льону чи кунжуту.

Спосіб приготування:

  1. Буряк відварюємо до готовності, даємо охолонути, чистимо і нарізаємо кубиками.
  2. Відварюємо круто яйця. Коли вони охолонуть, чистимо і нарізаємо такими самими кубиками.
  3. Чистимо і нарізаємо півкільцями цибулю.
  4. Дрібними кубиками нарізаємо сир. Подрібнюємо зелень.
  5. Змішуємо підготовлені інгредієнти у салатнику. Солимо, перчимо на смак, заправляємо соняшникову олію. Додаємо насіння чіа, льону чи кунжуту, все ретельно перемішуємо та подаємо до столу.

А якщо у вас виявилася вдома баночка консервованої кукурудзи – це привід приготувати ще один пікантний салат. Це чудовий привід урізноманітнити меню.