Зі звичайних буряків — у фантастичний салат: рецепт, який будуть просити всі гості
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 730
Не тільки смачно, а й корисно
Буряк – незамінний овоч на нашій кухні. Овочі чудово поєднуються майже з багатьма продуктами. Саме тому це чудовий інгредієнт для найрізноманітніших салатів.
Сьогодні разом із "ТСН" пропонуємо приготувати буряковий салат із сиром. Таке пікантне поєднання не залишить байдужим нікого. До того ж готується страва швидко та просто. Спробуйте — і таким салатом захочеться ласувати знову і знову.
Як приготувати буряковий салат з сиром
Інгредієнти:
- буряк — 1 шт.;
- яйця – 2 шт.;
- цибулина – 1 шт.;
- сир (фета, бринза, адигейський) — 200 г;
- соняшникова олія – 3 ст. л.,
- сіль, перець — до свого смаку,
- зелень;
- насіння чиа, льону чи кунжуту.
Спосіб приготування:
- Буряк відварюємо до готовності, даємо охолонути, чистимо і нарізаємо кубиками.
- Відварюємо круто яйця. Коли вони охолонуть, чистимо і нарізаємо такими самими кубиками.
- Чистимо і нарізаємо півкільцями цибулю.
- Дрібними кубиками нарізаємо сир. Подрібнюємо зелень.
- Змішуємо підготовлені інгредієнти у салатнику. Солимо, перчимо на смак, заправляємо соняшникову олію. Додаємо насіння чіа, льону чи кунжуту, все ретельно перемішуємо та подаємо до столу.
А якщо у вас виявилася вдома баночка консервованої кукурудзи – це привід приготувати ще один пікантний салат. Це чудовий привід урізноманітнити меню.