Для смачного салату не потрібно скуповувати півмагазину: достатньо лише двох буряків і трохи м’яса

Читать на русском
Автор
32260
Смачніше "Шуби" і краще за вінегрету
Смачніше "Шуби" і краще за вінегрету. Фото shuba.life

Він точно стане королем вашого столу

Буряк – важливий інгредієнт на нашій кухні. Ми готуємо з ним безліч різноманітних страв: від улюбленого борщу до смачних салатів.

Сьогодні "1 хвилина" пропонує приготувати буряковий салат із м’ясом. Легкий у приготуванні, ситний та корисний салат швидко підкорить вас та ваших близьких. Спробуйте – і він стане вашим фаворитом.

Як приготувати буряковий салат з м’ясом

Інгредієнти:

  • 2 середні буряки;
  • 300 г курячого філе;
  • 1/2 чашки горіхів;
  • 1/2 чашки чорносливу;
  • 1 невелика цибуля;
  • 2 ст. л. оливкової олії;
  • 2 ст. л. бальзамічного оцту;
  • сіль та перець за смаком.

Спосіб приготування:

  1. Буряки відварюємо до готовності — на це піде близько 30-40 хвилин. Коли вони охолонуть, чистимо і нарізаємо тонкими півкільцями.
  2. Куряче філе відварюємо або смажимо до готовності. Нарізаємо його тонкими смужками чи кубиками.
  3. Подрібнюємо горіхи. Чорнослив нарізаємо невеликими кубиками, а очищену цибулю — тонкими півкільцями.
  4. В окремій мисці змішуємо оливкову олію, бальзамічний оцет, сіль та перець. Все ретельно перемішуємо.
  5. У салатнику з’єднуємо підготовлені інгредієнти, поливаємо соусом, перемішуємо та відправляємо в холодильник для просочення.

У цей час готуємо улюблений гарнір. Вечеря вийде — пальчики оближете.