Для смачного салату не потрібно скуповувати півмагазину: достатньо лише двох буряків і трохи м’яса
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 32260
Він точно стане королем вашого столу
Буряк – важливий інгредієнт на нашій кухні. Ми готуємо з ним безліч різноманітних страв: від улюбленого борщу до смачних салатів.
Сьогодні "1 хвилина" пропонує приготувати буряковий салат із м’ясом. Легкий у приготуванні, ситний та корисний салат швидко підкорить вас та ваших близьких. Спробуйте – і він стане вашим фаворитом.
Як приготувати буряковий салат з м’ясом
Інгредієнти:
- 2 середні буряки;
- 300 г курячого філе;
- 1/2 чашки горіхів;
- 1/2 чашки чорносливу;
- 1 невелика цибуля;
- 2 ст. л. оливкової олії;
- 2 ст. л. бальзамічного оцту;
- сіль та перець за смаком.
Спосіб приготування:
- Буряки відварюємо до готовності — на це піде близько 30-40 хвилин. Коли вони охолонуть, чистимо і нарізаємо тонкими півкільцями.
- Куряче філе відварюємо або смажимо до готовності. Нарізаємо його тонкими смужками чи кубиками.
- Подрібнюємо горіхи. Чорнослив нарізаємо невеликими кубиками, а очищену цибулю — тонкими півкільцями.
- В окремій мисці змішуємо оливкову олію, бальзамічний оцет, сіль та перець. Все ретельно перемішуємо.
- У салатнику з’єднуємо підготовлені інгредієнти, поливаємо соусом, перемішуємо та відправляємо в холодильник для просочення.
У цей час готуємо улюблений гарнір. Вечеря вийде — пальчики оближете.