"Парус" з’їдять першим навіть на святковому столі: вся справа в незвичайній подачі

Читать на русском
Автор
Салат порадує і око, і шлунок
Салат порадує і око, і шлунок. Фото static.1000.menu

Ви приготуєте страву легко та просто

Найрізноманітніші салати доречні й до сімейних посиденьок, і до святкового столу. Ця страва готується просто, виходить смачною.

Сьогодні разом із 1000.menu ми приготуємо смачний салат під назвою "Парус". Називається він тому, що ми прикрасимо його чипсами. Приготувати його вам не складе великої праці, а результат сподобається всім.

Як приготувати салат "Парус" з чипсами

Інгредієнти на 2 порції:

  • копчена курка — 150 г;
  • курячі яйця — 2 шт.;
  • консервована кукурудза — 80 г;
  • морква по-корейськи — 80 г;
  • чипси — 80 г;
  • майонез — 80 г.

Спосіб приготування:

  1. Копчену курку витягаємо з упаковки, знімаємо з кісток, прибираємо шкірку. Філе нарізаємо маленькими кубиками та рівномірно викладаємо на дно салатника першим шаром.
  2. Моркву по-корейськи за потребою нарізаємо невеликими шматочками та викладаємо наступним шаром на м’ясо.
  3. З консервованої кукурудзи зливаємо рідину та відправляємо на моркву.
  4. Курячі яйця відварюємо круто, даємо охолонути, чистимо від шкаралупи та натираємо на тертці. Викладаємо їх на кукурудзу. Кожен шар змащуємо майонезом.
  5. Чипси ламаємо (3-4 штучки залишаємо для прикраси) і викладаємо на яєчний шар перед самою подачею страви на стіл — інакше вони намокнуть і не будуть хрусткими.
  6. Залишені чипси ставимо вертикально, імітуючи парус, і подаємо салат до столу.

Якщо ви любитель салатів — спробуйте незвичайну "Ненажеру". Легка страва підкорить ваше серце з першої ложки.