"Ненажерка" замінить коханій усі подарунки: салат, який ніколи не набридне
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 857
![Салат виходить легким та смачним](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/1/35/f9687da7-0a5b9507ab756e0e6b46f9edae900351.jpg?v=8226_1)
Страва зникне зі столу миттєво
Не за горами 8 Березня і цього дня хочеться побалувати кохану. І один з варіантів — приготувати їй приголомшливий салат.
Безумовно, кулінари придумали неймовірну кількість різноманітних страв. А ми з "Главредом" поділимося рецептом незвичайного салату з… курячої печінки. Готується він дуже просто, а виходить дуже смачним та ситним. Кохана точно проситиме приготувати цю страву ще й ще.
Як приготувати салат "Ненажерка"
Інгредієнти:
- куряча печінка — 400 г;
- яйця — 3 шт.;
- огірки солоні — 4 шт.;
- цибуля — 1 шт.;
- морква — 1 шт.;
- майонез — 1 ст. л.;
- сметана — 2 ст. л.;
- сіль, перець — до свого смаку;
- гірчиця — 1 ч. л.
Спосіб приготування:
- Курячу печінку ретельно миємо під проточною водою і відварюємо в підсоленій воді до готовності — на це піде близько 15 хвилин. Даємо охолонути та нарізаємо брусочками.
- Курячі яйця збиваємо вилкою, солимо та обсмажуємо на розігрітій сковороді з рослинною олією з двох сторін як омлет. Даємо охолонути та також нарізаємо брусочками.
- Солоні огірки нарізаємо невеликими кубиками.
- Чистимо цибулю та моркву. Цибулю тонко нарізаємо, моркву тремо на тертці. Обсмажуємо їх на розігрітій сковороді з рослинною олією до готовності.
- Підготовлені інгредієнти відправляємо до салатника. Додаємо сметану, майонез, гірчицю, сіль до смаку. Все ретельно перемішуємо та відправляємо у холодильник на 15 хвилин.
Готовий салат посипаємо кунжутом і подаємо з ароматними котлетами. Смачного!