Не зашкодить фігурі: рецепт легкого весняного салату

Читать на русском
Автор
Цей салат дуже легкий, але водночас ситний  (зображення створено за допомогою ШІ)
Цей салат дуже легкий, але водночас ситний (зображення створено за допомогою ШІ). Фото Телеграф

Ми пыдкажемо, як приготувати весняний салат.

Весна – це пора пробудження природи, оновлення та свіжості. І саме ці відчуття дарує нам салат з редискою, м'яким сиром та зеленню. Цей салат легкий, але водночас ситний, сповнений вітамінів та неймовірно апетитний.

Інгредієнти:

  • 1 пучок редиски
  • 100 г м'якого сиру (фета, бринза, моцарелла)
  • 1 пучок свіжої зелені (петрушка, кріп, салат)
  • 2 ст. л. оливкової олії
  • 1 ст. л. лимонного соку
  • Сіль та перець за смаком

Приготування:

  1. Ретельно вимийте редис and зелень.
  2. Наріжте редис тонкими скибочками.
  3. М'який сир поріжте кубиками.
  4. Зелень подрібніть.
  5. Змішайте всі інгредієнти в мисці.
  6. Для заправки змішайте оливкову олію, лимонний сік, сіль та перець.
  7. Заправте салат та ретельно перемішайте.

Поради:

  • Для більш насиченого смаку редиску можна трохи підмаринувати. Для цього наріжте її скибочками, посоліть, додайте трохи цукру та оцту, залиште на 10-15 хвилин.
  • Замість м'якого сиру можна використовувати твердий сир, натертий на крупній тертці.
  • До салату можна додати інші овочі, наприклад, свіжий огірок, болгарський перець, помідор.
  • Для більш пікантного смаку можна додати трохи подрібненого часнику або горіхів.

Весняний салат з редискою, м'яким сиром та зеленню – це чудовий варіант для легкої та корисної вечері. Він готується дуже швидко, а його смак приємно вас здивує.

Якщо ви любите салати рекомендуємо також варіант цієї страви з курячим філе, кукурудзою та маринованою цибулею за рецептом "Телеграфа".Також ми розповідали, як приготувати цікаву варіацію салату "Вінегрет".