![Цей салат дуже легкий, але водночас ситний (зображення створено за допомогою ШІ)](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/d/f9/c49b2cc8-e18e944616c5f8ab480b4057e70a7f9d.jpg?v=2876_1)
Ми пыдкажемо, як приготувати весняний салат.
Весна – це пора пробудження природи, оновлення та свіжості. І саме ці відчуття дарує нам салат з редискою, м'яким сиром та зеленню. Цей салат легкий, але водночас ситний, сповнений вітамінів та неймовірно апетитний.
Інгредієнти:
- 1 пучок редиски
- 100 г м'якого сиру (фета, бринза, моцарелла)
- 1 пучок свіжої зелені (петрушка, кріп, салат)
- 2 ст. л. оливкової олії
- 1 ст. л. лимонного соку
- Сіль та перець за смаком
Приготування:
- Ретельно вимийте редис and зелень.
- Наріжте редис тонкими скибочками.
- М'який сир поріжте кубиками.
- Зелень подрібніть.
- Змішайте всі інгредієнти в мисці.
- Для заправки змішайте оливкову олію, лимонний сік, сіль та перець.
- Заправте салат та ретельно перемішайте.
Поради:
- Для більш насиченого смаку редиску можна трохи підмаринувати. Для цього наріжте її скибочками, посоліть, додайте трохи цукру та оцту, залиште на 10-15 хвилин.
- Замість м'якого сиру можна використовувати твердий сир, натертий на крупній тертці.
- До салату можна додати інші овочі, наприклад, свіжий огірок, болгарський перець, помідор.
- Для більш пікантного смаку можна додати трохи подрібненого часнику або горіхів.
Весняний салат з редискою, м'яким сиром та зеленню – це чудовий варіант для легкої та корисної вечері. Він готується дуже швидко, а його смак приємно вас здивує.
Якщо ви любите салати рекомендуємо також варіант цієї страви з курячим філе, кукурудзою та маринованою цибулею за рецептом "Телеграфа".Також ми розповідали, як приготувати цікаву варіацію салату "Вінегрет".