Не оселедцем єдиним: що ще може бути "під шубою"

Читать на русском
Автор
Яскравий та святковий салат
Яскравий та святковий салат. Фото 1000.menu

Такий салат стане окрасою святкового столу

Напевно уже всі наїлися традиційного новорічного салату "Оселедець під шубою". І хоча за вікном вже весна, ми пропонуємо познайомитись із новими варіаціями популярної закуски.

Йдеться про салат "Печінка тріски під шубою". Робиться він за принципом знайомої нам страви, проте поєднання продуктів вас точно здивує. А рецептом із нами поділилися на порталі "Готуємо легко".

Як приготувати салат "Печінка тріски під шубою"

Інгредієнти:

  • печінка тріски – банка;
  • сіль;
  • чорнослив – 11 шт.;
  • майонез;
  • яйце – 4 шт. варених;
  • цибуля зелена;
  • картопля відварна в мундирі – 2 шт.;
  • чорний перець;
  • відварена морква – 1 шт.

Спосіб приготування:

  1. Моркву та картоплю натерти на великій тертці.
  2. З печінки злити масло, саму печінку розім'яти виделкою.
  3. Цибулю дрібно нарізати.
  4. Сухофрукти дрібно нарізати.
  5. Білок натерти на великій тертці.
  6. Жовток натерти на дрібній тертці.
  7. На тарілку викласти шар картоплі, зробити майонезну сіточку.
  8. Зверху викласти печінку, посипати зеленою цибулею, зробити майонезну сіточку.
  9. Викласти моркву, зробити майонезну сіточку.
  10. Викласти чорнослив, зробити майонезну сіточку.
  11. Викласти білки, зробити майонезну сіточку.
  12. Присипати жовтками, залишити салат на три години або на ніч.

Якщо ви любите салати рекомендуємо також варіант цієї страви з курячим філе, кукурудзою та маринованою цибулею за рецептом "Телеграфа". Приготувати такий салат досить просто, але він вразить вас неперевершеним смаком та яскравими кольорами.