Не треба ні тушкувати, ні смажити: така капуста вийде в сто разів смачніша за звичну

Читать на русском
Автор
29786
Швидко, просто та дуже смачно
Швидко, просто та дуже смачно. Фото lifestyle.today.ua

Незвичайний гарнір підкорить серце кожного

Білокачанну капусту можна не тільки смажити або смачно тушкувати. Соковиту та ароматну страву можна приготувати набагато легше – у рукаві для запікання.

Таким незвичайним рецептом ділиться Ukr.Media. Все, що вам потрібно зробити – нарізати капусту та овочі, перекласти в рукав та відправити у духовку. Елементарний спосіб приготування дозволить отримати смачний, ароматний та соковитий овочевий гарнір без зайвої мороки.

Як приготувати капусту в рукаві для запікання

Інгредієнти:

  • білокачанна капуста — 800 г;
  • цибуля – 2 шт.;
  • перець – 1 шт.;
  • морква — 2 шт.;
  • печериці — 300 г;
  • рослинна олія — 50 мл + для смаження;
  • сіль, перець – до смаку.

Спосіб приготування:

  1. Капусту миємо, нарізаємо соломкою. Додаємо столову ложку солі й протягом кількох хвилин розминаємо капусту руками, щоб вона пустила сік.
  2. Печериці чистимо та обсмажуємо на розігрітій сковороді до готовності.
  3. Цибулю, моркву, болгарський перець чистимо і подрібнюємо. Відправляємо підготовлені інгредієнти до капусти разом з рослинною олією. Все ретельно перемішуємо та відправляємо у рукав для запікання. Зверху викладаємо смажені гриби.
  4. Зв’язуємо рукав, за допомогою голки робимо кілька отворів і відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на 40 хвилин.

Подаємо таку капусту з приголомшливим м’ясним пирогом. Близьким точно сподобається.