Не треба ні тушкувати, ні смажити: така капуста вийде в сто разів смачніша за звичну
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 29757
Незвичайний гарнір підкорить серце кожного
Білокачанну капусту можна не тільки смажити або смачно тушкувати. Соковиту та ароматну страву можна приготувати набагато легше – у рукаві для запікання.
Таким незвичайним рецептом ділиться Ukr.Media. Все, що вам потрібно зробити – нарізати капусту та овочі, перекласти в рукав та відправити у духовку. Елементарний спосіб приготування дозволить отримати смачний, ароматний та соковитий овочевий гарнір без зайвої мороки.
Як приготувати капусту в рукаві для запікання
Інгредієнти:
- білокачанна капуста — 800 г;
- цибуля – 2 шт.;
- перець – 1 шт.;
- морква — 2 шт.;
- печериці — 300 г;
- рослинна олія — 50 мл + для смаження;
- сіль, перець – до смаку.
Спосіб приготування:
- Капусту миємо, нарізаємо соломкою. Додаємо столову ложку солі й протягом кількох хвилин розминаємо капусту руками, щоб вона пустила сік.
- Печериці чистимо та обсмажуємо на розігрітій сковороді до готовності.
- Цибулю, моркву, болгарський перець чистимо і подрібнюємо. Відправляємо підготовлені інгредієнти до капусти разом з рослинною олією. Все ретельно перемішуємо та відправляємо у рукав для запікання. Зверху викладаємо смажені гриби.
- Зв’язуємо рукав, за допомогою голки робимо кілька отворів і відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на 40 хвилин.
Подаємо таку капусту з приголомшливим м’ясним пирогом. Близьким точно сподобається.