Якщо дід і їв капусту, то лише за цим рецептом: він стане і вашим улюбленим
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 1411
Близьких за вуха не відтягнете
Зі звичайної білокачанної капусти можна приготувати неймовірно велику кількість страв — від капусників і борщів до салатів. Однак універсальна страва – це тушкована капуста.
Пам’ятайте, у дитинстві капусту дуже любив дідусь, тільки готував і їв він із ковбасками. Саме її разом із "УНІАН" і приготуємо. Цей рецепт достеменно стане улюбленим навіть у тих, хто не дуже любить цей овоч.
Як приготувати тушковану капусту з ковбасою
Інгредієнти:
- ковбаса будь-яка (можна різних видів) — 300 г;
- капуста — 500 г;
- морква — 1-2 шт.;
- цибуля — 2 шт.;
- кетчуп або томатний сік — 1 ч. л.;
- спеції, сіль, чорний мелений перець — на смак.
Спосіб приготування:
- Нарізаємо ковбасу довільними кубиками або соломкою та обсмажуємо її на розігрітій сковороді з рослинною олією до легкої рум’яності.
- Чистимо моркву та цибулю. Моркву натираємо на великій тертці, цибулю нарізаємо півкільцями. Відправляємо овочі до ковбаси, смажимо протягом 5 хвилин, зрідка помішуючи.
- Капусту миємо, тонко нарізаємо і відправляємо в сковороду з ковбасою та овочами. Солимо, перчимо, приправляємо улюбленими спеціями, додаємо томатний соус і трохи обсмажуємо.
- У сковороду додаємо півсклянки води та тушкуємо все під кришкою протягом півгодини.
Готову капусту прикрашаємо зеленню та подаємо з улюбленим гарніром. Вийде дуже смачно.