Поки не настав піст, обов’язково приготуйте ці нереально смачні млинці: ситний рецепт до Масниці
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Смачні млинці з начинкою зовсім нескладно приготувати
Скоро Масниця, а це означає, що слід збирати рецепти вареників і млинців. Ми розповідали, як приготувати особливо смачні млинці. Тепер ділимось рецептом фантастично смачної страви з м’ясною начинкою.
Вони чудово підходять на обід та вечерю, їх можна брати на перекус. Дуже ситно і смачно. Рецептом поділились на порталі "Добрі новини".
Інгредієнти:
- Борошно — 200 г
- Цукор — 2 столові ложки
- Сіль — 0,5 чайної ложки
- Олія соняшникова — 2 столові ложки
- Сироватка — 500 мл
Для начинки:
- Свинина — 500 г
- Цибуля ріпчаста — 1 штука
- Олія — 2 столові ложки
- Сіль — 0,5 чайної ложки
- Лавровий лист — 1 штука
- Бульйон — 50 мл
Спосіб приготування:
- Просіюємо борошно, додаємо цукор, сіль, олію та половину сироватки. Ретельно перемішуємо вінчиком до однорідної маси, щоб не було грудочок.
- Вливаємо решту сироватки, перемішуємо й залишаємо постояти протягом 15 хвилин. Розігріваємо пательню, змащуємо її олією.
- Наливаємо ополоником тісто на пательню й розподіляємо його по її поверхні тонким шаром, обертаючи пательню на різні сторони. Смажимо млинці до рум'яного кольору з обох боків.
- Для начинки відварюємо свинину у підсоленій воді з лавровим листом до готовності. Подрібнюємо цибулю, обсмажуємо її.
- Перемелюємо м'ясо та цибулю в м'ясорубці, перемішуємо. За потреби додаємо бульйон.
- Начиняємо млинці начинкою й згортаємо їх у конвертики. Подаємо налисники зі сметаною або улюбленими соусами.
Виходить дуже смачно і ситно. Відварене м’ясо зберігає насичений смак. Також ми ділились вдалим рецептом вареників "Начинка в начинці".