Поки не настав піст, обов’язково приготуйте ці нереально смачні млинці: ситний рецепт до Масниці

Читать на русском
Автор
Млинці виходять прості і шалено ситні
Млинці виходять прості і шалено ситні. Фото Апостроф

Смачні млинці з начинкою зовсім нескладно приготувати

Скоро Масниця, а це означає, що слід збирати рецепти вареників і млинців. Ми розповідали, як приготувати особливо смачні млинці. Тепер ділимось рецептом фантастично смачної страви з м’ясною начинкою.

Вони чудово підходять на обід та вечерю, їх можна брати на перекус. Дуже ситно і смачно. Рецептом поділились на порталі "Добрі новини".

Інгредієнти:

  • Борошно — 200 г
  • Цукор — 2 столові ложки
  • Сіль — 0,5 чайної ложки
  • Олія соняшникова — 2 столові ложки
  • Сироватка — 500 мл

Для начинки:

  • Свинина — 500 г
  • Цибуля ріпчаста — 1 штука
  • Олія — 2 столові ложки
  • Сіль — 0,5 чайної ложки
  • Лавровий лист — 1 штука
  • Бульйон — 50 мл

Спосіб приготування:

  1. Просіюємо борошно, додаємо цукор, сіль, олію та половину сироватки. Ретельно перемішуємо вінчиком до однорідної маси, щоб не було грудочок.
  2. Вливаємо решту сироватки, перемішуємо й залишаємо постояти протягом 15 хвилин. Розігріваємо пательню, змащуємо її олією.
  3. Наливаємо ополоником тісто на пательню й розподіляємо його по її поверхні тонким шаром, обертаючи пательню на різні сторони. Смажимо млинці до рум'яного кольору з обох боків.
  4. Для начинки відварюємо свинину у підсоленій воді з лавровим листом до готовності. Подрібнюємо цибулю, обсмажуємо її.
  5. Перемелюємо м'ясо та цибулю в м'ясорубці, перемішуємо. За потреби додаємо бульйон.
  6. Начиняємо млинці начинкою й згортаємо їх у конвертики. Подаємо налисники зі сметаною або улюбленими соусами.

Виходить дуже смачно і ситно. Відварене м’ясо зберігає насичений смак. Також ми ділились вдалим рецептом вареників "Начинка в начинці".