І не варена, і не смажена: навіть найдешевшу рибу будете готувати тільки так
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 17657
Чудова страва для сімейної вечері
Любителі риби вже перепробували багато рецептів її приготування. Хтось любить тушкувати рибку з овочами, інші її коптять, треті маринують, а деякі смажать.
Сьогодні ми пропонуємо рецепт, за яким рибка виходить неймовірно смачною і з хрусткою скоринкою. А рецептом із нами поділилися на порталі "Ukr story".
Як запекти рибу в духовці
Інгредієнти:
- скумбрія — 2 шт.;
- приправа для риби – 1 ч.л;
- сіль — 0,5 ч.л;
- паприка – 1 ч. л;
- олія — 3 ст.л;
- часник — 1 зуб.;
- сік лимона — 1 ст. л;
- кріп;
Спосіб приготування:
- Рибу почистити, відокремити філе.
- Спеції змішати, додати до них сіль, олію, пропущений через прес часник і сік лимона.
- Цією масою змастити філе та залишити в холодильнику на 2 години.
- Викласти рибку не застелене пергаментом деко.
- Запікати в попередньо розігрітій до 180 градусів духовці близько 15 хвилин.
- Під час подачі посипати нарізаним кропом.
А якщо ви любите рибу, рекомендуємо приготувати бутербродну пасту з оселедця за рецептом "Телеграфа". Готується ця закуска швидко, а в її складі звичайні та бюджетні продукти.