І не варена, і не смажена: навіть найдешевшу рибу будете готувати тільки так

Читать на русском
Автор
17657
Соковита, ароматна, корисна рибка на вечерю
Соковита, ароматна, корисна рибка на вечерю. Фото ukr3story.com

Чудова страва для сімейної вечері

Любителі риби вже перепробували багато рецептів її приготування. Хтось любить тушкувати рибку з овочами, інші її коптять, треті маринують, а деякі смажать.

Сьогодні ми пропонуємо рецепт, за яким рибка виходить неймовірно смачною і з хрусткою скоринкою. А рецептом із нами поділилися на порталі "Ukr story".

Як запекти рибу в духовці

Інгредієнти:

  • скумбрія — 2 шт.;
  • приправа для риби – 1 ч.л;
  • сіль — 0,5 ч.л;
  • паприка – 1 ч. л;
  • олія — 3 ст.л;
  • часник — 1 зуб.;
  • сік лимона — 1 ст. л;
  • кріп;

Спосіб приготування:

  1. Рибу почистити, відокремити філе.
  2. Спеції змішати, додати до них сіль, олію, пропущений через прес часник і сік лимона.
  3. Цією масою змастити філе та залишити в холодильнику на 2 години.
  4. Викласти рибку не застелене пергаментом деко.
  5. Запікати в попередньо розігрітій до 180 градусів духовці близько 15 хвилин.
  6. Під час подачі посипати нарізаним кропом.

А якщо ви любите рибу, рекомендуємо приготувати бутербродну пасту з оселедця за рецептом "Телеграфа". Готується ця закуска швидко, а в її складі звичайні та бюджетні продукти.