Варена риба смачна, ви просто не вмієте її готувати: що додати у воду, щоб страва була неймовірною

Читать на русском
Автор
5606
Лайфхак, що дозволить приготувати рибку особливо смачно
Лайфхак, що дозволить приготувати рибку особливо смачно. Фото ukr.media

Збережіть цей спосіб, він покращить смак страви

Ми розповідали, як смачніше приготувати овочеву засмажку. Тепер ділимось порадою, яка допоможе покращити смак вареної риби.

Саме з цим способом приготування рибка виходить дуже корисною. Втім, якщо готувати її так, смак залишає бажати кращого. Часто варена риба виходить сухою та жорсткою. Втім, варену рибу можна зробити ніжною та соковитою. Разом із ProstoWay розповідаємо, як.

Секрет простий: рибу потрібно варити не в простій воді, а в суміші води та молока. Молоко робить рибу м'якою, ніжною та неймовірно смачною.

Просто додайте молоко в воду. Співвідношення води та молока може бути 1:1 або 2:1 (вода:молоко). Чим більше молока, тим ніжнішою буде риба.

Доведіть рідину до кипіння, а після цього додайте рибу та спеції. Варіть рибу до готовності.

Для більш насиченого смаку можна також додати в молоко лавровий лист, цибулю, моркву та інші спеції. Спробуйте приготувати рибу з цим лайфхаком, і ви будете приємно здивовані результатом. Також ми розповідали, у якому порядку закладати овочі в борщ, щоб не зіпсувати страву.