Один інгредієнт – і відбивні можна навіть не жувати: вони вийдуть нереально м’якими

Читать на русском
Автор
8847
Відбивні тануть у роті
Відбивні тануть у роті. Фото vazhnoznat.com

Готуйте одразу подвійну порцію

Від ніжної, соковитої відбивної мало хто відмовиться. Незважаючи на велику кількість рецептів, іноді ця страва нагадує стару підошву.

Щоб цього не трапилося, Shuba рекомендує замаринувати м’ясо за допомогою одного незвичайного інгредієнта – мінеральної води. Приготовані таким чином відбивні вийдуть неймовірно смачними, а кляр дуже добре триматиметься. Ви можете готувати такі биточки хоч щодня – сім’я точно буде вдячна!

Як приготувати ніжні відбивні на мінеральній воді

Інгредієнти на 8 порцій:

  • свинячий биток — 800 г;
  • борошно — 250 г;
  • яйце куряче, велике – 2 шт.

Для маринаду:

  • сіль, чорний перець, часник сушений – на свій смак;
  • часник, зубчики – 2 шт.;
  • вода мінеральна газована, рослинна олія – на свій смак.

Спосіб приготування:

  1. Свинячий биток ретельно миємо і нарізаємо шматками близько 1 см. Кожен ретельно відбиваємо з обох боків.
  2. Для виготовлення маринаду в зручній глибокій мисці змішуємо всі необхідні інгредієнти, все ретельно перемішуємо. Занурюємося в маринад м’ясо, накриваємо кришкою і відправляємо в холодильник на ніч.
  3. У мисці збиваємо до однорідного стану яйця. В іншу миску всипаємо борошно. Кожен шматок м’яса обвалюємо спочатку у борошні, потім у яйці.
  4. Розігріваємо сковороду з рослинною олією, викладаємо м’ясо і смажимо до золотистого кольору з обох боків — на це піде 2 хвилини з кожної.

До речі, японці теж готують соковиті відбивні. Спробуйте, можливо, і вам сподобаються.