Розлітаються, як насіння: дешевий рецепт дивовижних мініатюрних відбивних
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 14706
На цю смакоту ви потратите зовсім мало грошей
Страви із субпродуктів — відмінна альтернатива м’ясним. Ми розповідали, як дуже смачно приготувати печінку. Тепер ділимось рецептом оригінальних відбивних із курячих сердечок.
Вони виходять маленькі та акуратні і дуже смачні — буквально розлітаються як насіння. На порталі "Порадниця" розповіли, як приготувати м’якими та соковитими всередині, а зовні — з апетитною хрумкою скоринкою.
Інгредієнти:
- 1 кг курячих сердечок
- 1 неповна чайна ложка солі
- чорний мелений перець
- 3 зубчики часнику
- 3 яйця
- борошно
- олія
Спосіб приготування:
- Надрізаємо сердечка вздовж навпіл і розгортаємо "книжечкою". Накриваємо плівкою та відбиваємо з обох боків.
- Викладаємо в глибоку миску, солимо, перчимо, видавлюємо часник і перемішуємо. Окремо збиваємо яйця, додаємо сіль.
- Кожне сердечко обкачуємо в борошні. Занурюємо в яйця.
- Викладаємо щільно в сковорідку з розігрітою олією. Смажимо на середньому вогні під кришкою приблизно по 3 хвилини з кожного боку. Готові сердечка викладаємо на паперовий рушник.
Це відмінна страва, вона має дуже апетитний вигляд і цікавий смак. Також ми ділились порадою, яка допоможе позбавити оселедець від зайвої солі.