Розлітаються, як насіння: дешевий рецепт дивовижних мініатюрних відбивних

Читать на русском
Автор
14707
Страва виходить смачною та бюджетною
Страва виходить смачною та бюджетною. Фото Порадниця

На цю смакоту ви потратите зовсім мало грошей

Страви із субпродуктів — відмінна альтернатива м’ясним. Ми розповідали, як дуже смачно приготувати печінку. Тепер ділимось рецептом оригінальних відбивних із курячих сердечок.

Вони виходять маленькі та акуратні і дуже смачні — буквально розлітаються як насіння. На порталі "Порадниця" розповіли, як приготувати м’якими та соковитими всередині, а зовні — з апетитною хрумкою скоринкою.

Інгредієнти:

  • 1 кг курячих сердечок
  • 1 неповна чайна ложка солі
  • чорний мелений перець
  • 3 зубчики часнику
  • 3 яйця
  • борошно
  • олія

Спосіб приготування:

  1. Надрізаємо сердечка вздовж навпіл і розгортаємо "книжечкою". Накриваємо плівкою та відбиваємо з обох боків.
  2. Викладаємо в глибоку миску, солимо, перчимо, видавлюємо часник і перемішуємо. Окремо збиваємо яйця, додаємо сіль.
  3. Кожне сердечко обкачуємо в борошні. Занурюємо в яйця.
  4. Викладаємо щільно в сковорідку з розігрітою олією. Смажимо на середньому вогні під кришкою приблизно по 3 хвилини з кожного боку. Готові сердечка викладаємо на паперовий рушник.

Це відмінна страва, вона має дуже апетитний вигляд і цікавий смак. Також ми ділились порадою, яка допоможе позбавити оселедець від зайвої солі.